Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

СЕВЕРНА КОРЕЯ с полет от/до Пекин, екскурзия, Пхенян, Каесонг, планината Мьохянг, Нампо, Уонсън, Пекин, самолет, 9 дни / 8 нощувки, заминаване: дати по избор, цени от 2290 евро, ОФЕРТА 19006

 СЕВЕРНА КОРЕЯ с полет от/до Пекин, екскурзия, Пхенян, Каесонг, планината Мьохянг, Нампо, Уонсън,  Пекин, самолет, 9 дни / 8 нощувки, заминаване: дати по избор, цени от 2290 евро, ОФЕРТА 19006

 

 

 

 

 

 

 

 

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

 

 

Ден 1: ПЕКИН

Кацане в Пекин, посрещане на летището и трансфер за хотела. Настаняване и свободно време за почивка, разходка и други по ваше желание занимания. Нощувка. 

 

Ден 2: ПЕКИН – ПХЕНЯН

Закуска и трансфер за полет с Air Кoryo, откъдето вашето пътешествие ще започне. На пристигане ще бъдем посрещнати от гид и ще бъдем откарани в хотела. Пътьом ще преминем през Mansudae Grand Monument, най-голямата статуя в Северна Корея изобразяващи  Президента Ким Ир Сен и лидера Ким Чонг Ир. По-късно настаняване в хотела, вечеря и нощувка.

 

Ден 3: ПХЕНЯН   

Закуска и следва посещение на метрото, най-дълбокото и отнемащо дъха със своята архитектура. След което ще посетим извисяващата се на 60м височина Триумфална арка ( с 11м по-висока от тази в Париж), както и Федералния военен музей, където има останки, материали и заловени оръдия в оригиналния им вид. Тук ще видите и американския шпионски кораб „Пуебло“ заловен от корейската армия през 1968г. Ще посетим и родния дом

на президента Ким Ир Сен – Национална къща Мангюнгдае. След като обядваме ще продължим към посещението на внушителната си с височина от 170 метра кула Чучхе, от където ще можете да видите Пхенян от птичи поглед. В делфинариума Рунгна ще видите едно забележително шоу, след което ще посетим водния парк Мансу и монумента построен в чест на 50-годишнината на работническата партия, който представлява висок 50 метра монумент изобразяващ сърп и чук - Party Foundation Tower. Вечеря и нощувка.

 

Ден 4: ПХЕНЯН – ГРАД КАЕСОНГ – ПХЕНЯН 

Закуска и отпътуване за Панмунджом – демилитизирана зона, намираща се на 168км от Пхенян и на границата с Южна Корея. Ще посетим и 1000 гидишния античен  Kaesong Koryo Museum, където се съхраняват различни реликви в оригиналния им вид. За обяд ще опитаме Пансанги – традиционно местно ястие и после продължаваме към гробницата на Крал Конг Мин – 31вия крал на Династия Корио, която е на около 700 години. Връщайки се към Пхенян ще посетим Националния Детски Дворец, специална институция за след училищни занимания. Вечеря и нощувка.

            

Ден 5: ПХЕНЯН – ПЛАНИНАТА МЬОХЯНГ – ПХЕНЯН

Закуска и се отправяме на около 160 км от Пхенян, за да видим една от 6-те най-впечатляващи планини в Северна Корея. Ще посетим и Международната Къща на Дружбата, където се съхраняват ценни дарове изпратени в годините от 5 континента и различни държавни лидери до Президента Ким Ир Сен, Лидера Ким Чон Ир и Маршал Ким Чон Ун. След като посетим и храмът Похян – будистки храм от 11 век ще имаме обяд пикник с барбекю. На връщане в Пхенян ще посетим и Детски увеселителен парк Каесон.  Вечеря и нощувка.

 

Ден 6: ПХЕНЯН – НАМПО – УОНСЪН   

Отпътуваме рано сутринта след закуска за град Нампо, за да посетим Морския бараж, Фермата Чонгсан и завода за бутилиране на минерална вода Кангсо. Ще обядваме в местен ресторант и ще продължим за град Уонсън, където се намира мавзолея на Крал Тонг Мьонг, основателя на династия Когурио, ще се насладим на прекрасните водопади Улим и на новопостроения ски курорт Масикрьонг. Вечеря и нощувка.

 

Ден 7: УОНСЪН – ПХЕНЯН     

Днес след закуска ще посетим Детския център Сондован. По-късно ще се насладим на обяда, както и на малко плажуване край морето. Завръщане в Пхенян за нашата прощална вечеря и последна нощувка преди отпътуване.

 

Ден 8: ПХЕНЯН – ПЕКИН

Закуска и трансфер за полета за Пекин. Кацане в Пекин и трансфер за хотела. Свободно време за развлечения и забележителности.

Нощувка.

 

Ден 9: ПЕКИН – СОФИЯ

Закуска и свободно време до трансфера за отпътуване към България. На тези, които желаят да пътуват из Китай бихме могли да предложим различни опции

 

 

ЦЕНА:  2290 евро на човек в двойна стая

 


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 

 • 2 нощувки в 4 звездни хотели в Пекин ( първи и последен ден) с включени закуски
 • 6 нощувки в Северна Корея в хотели първа класа с включени закуски
 • Всички трансфери описани в програмата
 • Международни билети Пекин – Пхенян – Пекин
 • Летищни такси
 • Изхранвания обяди и вечери в Северна Корея в местни ресторанти и хотелите
 • Всички екскурзии описани в програмата
 • Входни такси за посещаваните места
 • Транспорт с климатизиран микробус/автобус ( в зависимост от големината на групата)
 • Английско говорящ екскурзовод

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 

 • Самолетни билети до Пекин ( около 880 лева с тръгване от София)
 • Двукратна виза за Китай 100 USD
 • Еднократна виза за Северна Корея 60 евро
 • Медицинска застраховка
 • Напитки по време на изхранванията
 • Неупоменати в програмата екскурзии и допълнителни услуги
 • Бакшиши
 • Разходи от личен характер
 • Застраховка отмяна на пътуване
 • Доплащане за единично настаняване – 775 лева

 

 

 

ЗАБЕЛЕЖКА:

 

Цената е валидна при минимум 2-ма пътуващи.

 

Важна подробност:

Туровете и логистиката в Северна Корея могат да бъдат променяни без предварително уведомление и съгласие на туристите

* Опции за допълнителни места на посещения по време на престоя ви ( срещу заплащане):

Виенска сладкарница, Бирен бар, МОЛ Хаедангва, Аквапарк, конна езда, Италиански - пица ресторант