Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

Bradford University

 
Bradford University
 
 
 
Bradford University е училище по мениджмънт, едно от първите бизнес училища, установени в Обединеното кралство, и винаги било известно като лидер в областта на управлението и бизнес образованието.
Университетът вярва в „making knowledge work" за нашите студенти, служители и други заинтересовани страни - осигуряване на високо качество ангажиране, преподаване и учене, и научни изследвания, които имат въздействие и водят до истинска промяна в света. Както и персонала, които са научни ръководители в съответните области, ще откриете, че повечето служители също имат предварителен промишлен опит или опит в публичния сектор, който да предадът на своите ученици. Университетът балансира теорията с практическото приложение.
Достатъчно голям, за да осигури широка гама от бакалавърски, магистърски и докторски специалности, но не прекалено голям, за да бъде безличен като някои бизнес училища, университетът предлага истински международен опит чрез глобалния си кампус, с ученици, които имат възможност да учат в Bradford и други места по света.