Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

ВИЕТНАМ - Непроходими джунгли, речни делти, безкрайни плажни ивици, самолет, 11 дни / 9 нощувки в хотели 4*, дати по желание, цени от 1300 евро , оферта 93184

 

ВИЕТНАМ - Непроходими джунгли, речни делти, безкрайни плажни ивици, самолет, 11 дни / 9 нощувки в хотели 4*, дати по желание, цени от 1300 евро , оферта 93184
 
 
 
Прекарайте една незабравима почивка на едно от най-красивите места в света. ВИЕТНАМ - Непроходими джунгли, речни делти, безкрайни плажни ивици, оризови полета и високи върхове. Всичко това ви очаква в екзотичната страна. Оказва се , че тази социалистическа република е обявена за най-сигурната и привлекателна страна за почивки през 2003 г.,а Халонг бей е признат от ЮНЕСКО през 1994 г. за световно природно богатство заради уникалния пейзаж. Реките са съществен фактор в живота на виетнамците. Не само защото благодарение на водата изкарват прехраната си с отглеждането на ориз. В страната има цели селища, разположени върху вода. Традиционното изкуство във Виетнам е театър на танцуващи върху водата марионетки.
Виетнам е единственото място в света, където се изповядва религията каоизъм. Символът й е окото, през което се стига до сърцето. Храмът на вярата е пъстър, във всички цветове на дъгата. Сградата е без прозорци, просторна и светла. Последователите на каоизма вярват в един Бог и приемат всички подобни религии, между които и християнската.
Почти като храм са и партизанските тунели Ку Ши. Строежът им започва по време на френската окупация, но дължината им тогава е 70 км. Разрастват се по време на Виетнамската война и достигат 200 км. Входовете са скрити под купчини с шума. Първоначално тунелите са тесни и през тях са можели да преминат само виетнамци. Заради туристите проходите сега са разширени. По време на войната американците, дръзнали да влязат в тях, често са се заклещвали и са били пронизвани от заложените като капани бамбукови колове. Тунелите са на три нива, до 15 м дълбочина. Имало е изградена вентилация, места за почивка, за събрания, за укриване и кухня със специални камери за отвеждане на дима далеч от тунела. В проходите дори е пригодена зала за операции с нужните инструменти и помещение за съвещания. Изходите са били многобройни, а планът на целия тунел е бил известен само на главнокомандващите. Туристите могат да опитат и типичната партизанска храна - чай и тапиока.
И още много интересни места.......
 
 
 
Цената включва:
 
самолетен билет София – Бангкок – Сайгон – Бангкок – София
7 нощувки с 7 закуски в Phu Hai Resort 4+* във Фан Тиет
2 нощувки с 2 закуски в Сайгон хотел 4 звезди
трансфери летище – хотел - летище
медицинска застраховка с покритие 20 000евро и покритие риск отказ от пътуване
 
 
Цената не включва:
 
летищни такси от порядъка на 270 евро
Цената е валидна при наличие на свободни места икономическа класа по полетите на ЕВА ЕР
 
 
Визов режим Виетнам:
 
необходими документи за Виетнамска виза са 1 снимка паспортен формат, валиден паспорт с минимум 6 месеца от датата на връщане, резервация за самолетен билет и хотелско настаняване, и попълнен формуляр, който може да получите от нашия офис.
Цената на визата е 25 щатски долара за еднократно влизане във Виетнам и се издава в рамките на два работни дни.Моля да имате в предвид, че документи се приемат само в ден вторник и четвъртък от седмицата от 09:00 до 12:00 часа.