Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В ДУБАЙ

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В ДУБАЙ

Екскурзия в Дубай – Източната Приказка
За последните десетилетия Дубай се преварна в разкошен съвременен мегаполис,който сащевременно е съхранил своите древни традиции,ето защо една екскурзия из града неизменно ще предизвика възхищение.На тази екскурзия вие ще можете да посетите клуба за надбягвания с камили , да се повозите на лодка по залива , да посетите музея с восъчните фигури , да посетите двореца на шейха с етнографското селище и да заваршите деня с обиколка из някой от тарговските центрове или да се върнете обратно в хотела .
 
Екскурзия в Абу Даби – Столицата на ОАЕ
Един от най-красивите градове на арабският свят –това е столицата на ОАЕ.До неотдавна този град е представлявал сам по себе си селище с неголеми домове-хижи.На днешно време Абу Даби е център на нефтеният бизнес, пред очите ви той ще се разкрие и като място където можете да видите великолепни джамии,фонтани,извисяващи се небостъргачи,зелени градини и паркове.Вас ви очаква вечеря в арабски ресторант с пушене на наргиле,посещение на етнографското селище,фотографиране в националните дрехи характерни за страната – всичко ,което ще направи пътъването ви незабравимо.
 
Екскурзия до Индийският океан.
Ние ви каним на пътуване до Индийският океан. Малките дръвчета,оазиси и палми, неголемите джамии и разрушените от времето крепости –всичко това прави вашето пътуване увлекателно.В хотелът на крайбрежието ви очаква разкошен обяд, а за желаещите гмуркане с акваланг.Под водите на Индийският океан лежи прекрасният и загадъчен свят като от приказките на 1001 нощ – свят съставен от коралови градини, стада от риби и потънали кораби, свят ,който вие сте длъжни да видите поне веднъж в живота си – защо да не го направите сега?
 
Сафари в пустинята – приключение из дюните
Ние ви предлагаме да избягате от градската суета и шум в пустинятя през ноща, когато пясъчните дюни се преливат от сенките на залязващото слънце и духът на приключенията цари във въздуха. Дух, който ще почуствувате,когато ви се поднесе шашлик под звездите,когато опитате наргилето в компанията на танцьорката на арабски танци,когато се облечете в националните дрехи характерни за страната.Пясъчни ски и бъги са на ваше разположение срещу допълнително запплащане.
 
Воден парк - Wild Wadi
Това е страна на мечтите, превръщаща се в реалност.Басейн с гигантски вълни, черната дупка ( Безстрашният камикадзе ),река за мързеливците и разбира се много още водни атракциони – за всекиго според вкуса. Това е идеалното място за развлечение за вас и вашето семейство.
 
Марокански бани
Искате да се почувствате истинска жена ?Ние ви каним в салон за красота,който се явява едно от най-желаните и популярни места даже за жените на шейховете.Баня,маникюр,педикюр,body scrub с масаж – всичко в един сеанс от 4 часа и вие ще се върнете у дома не само отпочинали, но и подмладени.
 
Разходка с арабска лодка – Дубай вечер
Круизът из Залива на традиционна арабска лодка „Доу” е много романтичен.Опитайте националната арабска кухня, полюбувайте се на града от страна на Залива, запознайте се с хора от други страни и вие никога нямя да забравите тази великолепна вечер.
 
Разходка в Мусандам – Оманските фиорди
Ако искате да видите красиви гледки,величествени планини и възхитителният воден свят , отпутъваите с нас в Дибба – това е не голямо градче на полуостров Мусандам, който се явява най- северната част на султанат Оман.По пътя си ще видим малки домове сгушени сред скалите от където единствената връзка с цивилизацията са лодките, стада от пъстроцветни рибки и ако имаме късмет ще поплуваме в надпревара с делфините – гледка за която дълго време ще разказвате на вашите приятели,гледката от Мусандам име означаващо в превод Земя на фиордите. ( обяд и водно снаряжение е подготвено, можете да вземете със себе си хавлии).
 
Дубай от височината на птичи поглед
Вие не можете да останете равнодушни да погледнете на Дубай чрез очите на птиците.Десетминутната екскурзия с вертолет ще ви позволи да сравните старият и новият Дубай, неговото минало и настояще, да видите контраста между Изтока и Запада.
 
На риболов – развлечението на истинските мъже
Вие някога искали ли сте да хванете голямя риба? Това може да се случи само в Персийският залив на напълно оборудван за целта кораб под командването на професионалист.
 
Екскурзия в Оазисът на Алейн
Искате да погостувате на територията на президента на страната? Ние ви каним в Алейн – град оазис на границата с Оман. Най-високата точка в ОАЕ – Джебел Хафит, разкошен дворец-музей,разходка из палмовата гора,посещение на горещите извори,където се намират традиционните арабски бани – всичко това ще остави незабравими впечатления.Ще посетим и част от Оман където ще можете да видите двореца на Султан Кабус, а също така древния пазар и пазара на камили.Вас ви очакват обяд и разхладителни напитки.
 
Морски круиз
Да се насладиш на утринният залив наблюдавайки причудливата игра на вълните- ето това е нещо,което ще ви изпълни с морска романтика.Искате да погледате на Дубай от морето – тогава се отправете с нас на 4 часова разходка на комфортна яхта по Персийския залив.Вас ви очакват красиви морски пейзажи,разкошна почивка с не натрапчивото присъствие на персонала и къпане в топлите води на залива.На борда ще ви бъдат предложени плодове и разхладителни напитки.
 
Посещение на шейхските конюшни
Дубайският клуб за надбягвания, който се председателствува лично от Негово Величество Шейхът на Дубай Генерал Мохамед Бин Рашид Ал Мактум, е признат за един от най-добрите в света.Вие ще можете да видите великолепните условия,при които се отглеждат конете за надбягване и ще посетите музеят –галерия,който носи името на любимият кон бегач на шейх Мохамед Бин Рашид Ал Мактум – Годолфин. Вас ви очаква разкошна закуска в ресторанта с изглед към хиподрума.
 
Арабската кула
Извисяващ се на 321 м. над морското равнище, този хотел се явява най-високият в света. Със своят разкош,блясък и величие, хотелът бързо си е извоювал правото да бъде визитната картичка на Дубай. В направата на интериора на хотела са използувани 8000 кв.м. 22-каратово злато, а в строителството са участвували 3000 компании и 250 дизайнера.Посетете този шедьовър на изкуството и техниката, името на което е – Бурдж Ал Араб.
 
Нощен лов на раци
На вас ви се предлага уникалната възможност да изпитате себе си като ловци на раци, да се полюбувате на нощния залив на светлината на фенери и да отнесете рачешко месо.В клуба ще имате на разположение басейн с джакузи и бар с алкохолни напитки.
 
Аквапарк Дрийм Ленд
Вие ще проведете прекрасно времето си в това царство на водни развлечения.На вашите услуги ще бъдат пързалки,басейни, безброй атракциони за малки и големи, барове и ресторанти разположени във водата. Този цветущ оазис нямя да остави равнодушни нито вас нито вашите деца. За любителите на силни усещания има картинг и стрелкови клуб ( срещу допълнително заплащане).
 
Разходка в зоопарк „Дивият свят на Арабия”
Това е уникален по рода си център на дивата природа на Арабският полуостров.
Богатото разнообразие на обитателите тук поразява и удивлява.Намиращи се в охладените помещения, вие ще можете да наблюдавате животните в тяхната естествена среда.
 
Екскурзия из Шарджа – Културната столица на Близкият Изток
Ние ви каним в третия по величие град-емирство – Шарджа.Тук са най-строгите закони в страната и най-голямото количество музеи също така.Вие ще видите най-голямята джамия в ОАЕ, древният пазар,музеят с восъчните фигури,ще се повозите на лодка из красивата лагуна и ще посетите рибният пазар и разкошните магазини.
 
Разходка на стъклена лодка
Незабравима вечеря на свещи, живо звучене на фортепиано и цигулка – всичко това само за вас на кораба Бато Дубай.На борда на този шикарен плаващ дворец от стъкло ще ви бъдат предложени блюда от националната арабска и международна кухня. Също така вие ще можете да поръчате прекрасно френско вино,шампанско и много друго. Приятен отдих !
 
Пътуване до Баб Ал Шамс
„Баб Ал Шамс” (Врата на слънцето) – така се нарича разположеният дълбоко в пустинята 5* хотел, в който се намира най-колоритния арабски ресторант в Дубай: великолепен шведски стол – като се започне с традиционната арабска закуска и се завърши с чеверме в арабски стил, и единствената по рода си шоу програма,която включва елементи на фолклора.Само тук ще видите истинския ливански танц на живота,уникалния египетски „Танура”,традиционния арабски „Аялла” – това е танц на бедуините от арабската пустиня и ще послушате „жива”арабска музика.
 
Шест емирства - всичко за един ден
Това е една от най-ярките и пълни с приключения екскурзия.Оставяйки ултрамодерният Дубай , отначало вие ще преминете през Шарджа – древната столица на Близкият Изток,след което ще посетите старинният дворец на шейха на Аджман – сега музей на восъчни фигури,места с доисторически разкопки в Ум Ал Куейн,големият каньон в Рас Ал Кхайма.След това пътят ще ни отведе до крайбрежието на Индийския океан във Фуджейра,където ще имате възможност да се изкъпете в океана и да обядвате.Тази екскурзия ви дава рядкия шанс да бъдете в шест от седемте емирства ,влизащи в състава на страната, в течение само на един ден.
 
Ski Dubai – Снежната планина
Тази екскурзия включва посещение на двата най-крупни търговски центъра в Дубай – Ибн Батута Молл и Емирейтс Молл. Покрай това, който иска може да посети и първата в света закрита снежна планина - Ски Дубай ( заплаща се допълнително).В комплекса има 5 високопланински ски писти и писти за сноуборд, а също така и снежен парк с ледена пещера за децата. Избирайки тази екскурзия вие получавате уникалната възможност да зарадвате всеки един член на вашето семейство – докато едните пазаруват, другите ще се пързалят, а за най-малките - игри със шейни.