Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ www.exotic-ines.com ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД Климатични инсталации на МПС УИКЕНДИ УЧЕНИЦИ екскурзии УЧЕНИЦИ лагери  
 
По държави

ПЕРУ, Арекипа, Юра, каньонa Колка, Кръста на Кондора,Чивай, Янке, езерото Умайо, Куско, Кониконча,- Свещенната долина на Инките, Мачу Пикчу, Лима, екскурзия, самолет, 15 дни/ 13 нощувки, цени от 2970 ЕВРО, ОФЕРТА 96080

 

ПЕРУ,  Арекипа, Юра, каньонa Колка, Кръста на Кондора,Чивай, Янке, езерото Умайо, Куско, Кониконча,- Свещенната долина на Инките, Мачу Пикчу, Лима,  екскурзия, самолет, 15 дни/ 13 нощувки, цени от 2970 ЕВРО, ОФЕРТА 96080
 
ПРОГРАМА
 
1 ден – Отпътуване в 07.00 ч. от аерогара София за Амстердам с полет на България Еър. Пристигане в 09.00 ч. Отпътуване в 10.00 ч. от Амстердам за Лима с полет на KLM. Пристигане в 15.45 ч. в Лима. Трансфер от аерогарата до хотела. Настаняване.
2 ден – Закуска. Трансфер от хотела до аерогарата за полет до Арекипа. Пристигане в Арекипа и транфер до хотела. След обяд - обиколка на Арекипа: терасата Кармен Алто с красива гледка към долината Чилина,  терасата Янахуара, Манастира Санта Каталиня, Катедралота, Главния площад, църквата  „ Дружината на Христос” и къщата Морал. Нощувка.
3 ден – Закуска.  Много рано сутринта - отпътуване за каньонa Колка. По пътя – преминаване през Юра, Пампа Канячуас – Алто Самбай / част от Националния резерват Агуада Бланка/, Вискачари, Токра, Чикура, Патапампа , от където се открива гледка към вулканите от Южната вулканична планинска верига. Пристигане в градчето Чивой. Настаняване в хотела. Обяд в местен ресторант. След обяд – по желание посещение на термите в Ла Калера за освежителна баня. Нощувка.
4 ден – Закуска. Отпътуване към Кръста на Кондора за да се наблюдава дълбочината на каньона и величествения полет на кондора, както и пътеките от периода преди инкити  и планината Мисми, от която извира река Амазонка. На връщане към Чивай ще се посетят типичните селца Пинчольо и Мака където се намират висящите гробници. На края се ще се посети селцето Янке. След обяд – връщане в Арекипа. Трансфер до хотела. Нощувка.
5 ден – Закуска. Трансфер до аерогата за полет до Хулиака. Трансфер до хотела в Пуно. По пътя разглеждане на каменнните гробниците Силюстани от периода преди инките намиращи се срещу езерото Умайо, приток езеро Титикака. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.
6 ден – Закуска. Разглеждане на плаващите острови „ Урос”. Посещение на остров Такиле, където са запазени обичаите и траздициите на областтта. Обяд. Връщане в Пуно. Нащувка.
7 ден – Закуска. Трансфер до автогарата за отпътуване с туристически автобуес за Куско – продължителност около 10 часа. По време на пътуването се спира на места с туристически забележителности – музея на инката Айморо от Пукара, храма на инката Ракчи, храма на Андахуялиляс / Входните такси не са включини, тъй като се заплащат на място /. Обяд в Сикуани. След обяд – пристигане в Куско. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.
8 ден – Закуска. Свободно време. След обяд – обиколка на града: Кониконча / Храма на Слънцето /, Катедралата на Куско, археологическите останки на Саксаихуамен, монолита на Кенко, Пука Пукара и изворите на Тамбомачай. Нощувка.  
9 ден – Закуска. Еднодневна екскурзия до Свещенната долина на Инките с посещение на типичния пазар на инките / само вторник,  четвъртък и неделя/. Обяд. Посещение на крепоста на Олянтайтомбо и на връщане в Куско, кратка спирка и посещение на селцето и пазара на Чинчерос. Нощувка.
10 ден – Закуска. Трансфер до гарата. Отпътуване с влак за прекрасния град Мачу Пикчу. След 3 часа и половина пътуване, пристигане в Агуас Калиетес. Обиколка на Мачу Пикчу. Обяд в хотел Machu Picchu Sanctuary Lodge.Трансфер до хотела. Нощувка.
11 ден – Закуска. По желание – второ посещение на крепостта / не е включено в цената/. Нощувка.  
12 ден – Закуска. Трансфер до аерогарата за полет до Града на Кралете - Лима. Пристигане и трансфер до хотела. След обяд – обиколка на града: Пласа де Армас, Двореца на Правителството, Кметсквото, катедралата, църквата и манастире на Свети Франциск с митичните си катакомби. Ще се отправим на юг към новота част на града, пресичайки фитнансовия квартал Сан Исидро и туристическия квартал Мирафлорес, където се посещава градския парк , парка на любовто и Ларкомар,  център  за развлечиния  забавления разположен срещу тихия океан. Следва посещение на музей по избор. Обиколката завършва с посещение на Магическия Парк на водата, обявен з анай-големия парк на водата според рекордите на Гинес. Нощувка.
13 ден – Закуска. Трансфер от хотела до аерогарата. Отпътуване в 18.00 ч. за Амстердам с полет на KLM.
14 ден – Пристигане 13.20 ч.в Амстердам. Настаняване в хотел на аерогарата. Нощувка.
15 ден – Закуска. Отпътуване в 10.40 ч. за София с полета на България Еър. Пристигане в София в 14.10 ч.
 
Цена на човек евро в двойна стая
Хотел категория 3 звезди
Хотел категория 4 звезид
Хотел категория 5 звезди
 
2970
3520
 3700
 
Пакетната цена включва:
 
· самолетен билет на KLM София – Амстердам – Лима – Амстердам – София на KLM
· самолетен билет Лима – Арекипа – Хулиака / Арекипа – Лима на перуанските авиолинии;
· трансферите в Перу
· 12 нощувки със закуски в избраната категория хотели
· 1 нощувка със закуска в хотел в района на аерогара Амстердам
· Обядите по програма
· Обиколка на Арекипа + манастира Санта Каталина
· Екскурзия до Каньона Колка
· По пътя разглеждане на Силустар
· Екскурзия до островите Урос и Такиле
· Билет за автобус Пуно / куско
· Обиколка на Куско
· Екскурзия до Свещенната долина на Инките
· Екскурзия до Мачу Пикчу
· Билет за влака до Мачу Пикчу
· Обиколка на Лима + 1 музей по избор / Музея на Рафаел Ларко Ерера или Националния Музей по археология, антропология и история или Музея на Златото /
· Посещение на Парка Водна Магия
· Упоменатите екскурзии в регулярен тур
· Местен екскурзовод по време на всяка екскурзия
· Медицинска застраховка.
Цената не включва:
·  летищни такси: 255 евро към 24.04.2009
·  входната такса за термите в Ла Калета / около 6 щ.д./
·  входните такси за забележителностите по пътя Пуно / Колка / около 10 щ.д. за четирите посещения/
·  местни държавни такси за вътрешните полети: около 6 щ.д на полет
·  местни държавни такси за международните полети: около 31 щ.д на полет
Цената е валидна при минимум 2 човека.
* Пакетните цени са калкулирани на база най-ниската оферта на KLM за пътуване в economy class. В случай, че за периода на Вашето пътуване няма свободни места на тази цена, ще има доплащане за самолетния билет в зависимост от класата, която бъде потвърдена.Летищните такси са калкулирани към дата 28.01.2009. При промяна на летищните такси цената може да бъде промененна.