Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

АВСТРАЛИЯ, Сидни, Мелбърн, Окланд, 15 дни, цена 2585 ЕВРО, ОФЕРТА 91018

 

АВСТРАЛИЯ, Сидни, Мелбърн, Окланд, 15 дни, цена 2585 ЕВРО, ОФЕРТА 91018
 
АВСТРАЛИЯ е континент, който винаги присъства в туристическите каталози като скъпа дестинация - заради голямата си отдалеченост от Европа, но и който неминуемо поражда желанието да бъде видян и разгледан, сравнен с филмите и книгите, разказващи за него. Хубавото на Австралия е, че има всичко. Безкрайни хоризонти, зашеметяващо количество плажове (над 7000), тропически гори, уникални скални формирования, шарени мегаполиси…
 
ПРОГРАМА:
Ден 1 — Истанбул/Сингапур. Полет от Истанбул в 12.35 часа със Сингапурски авиолинии – многократен носител на приза "Най-добра авиокомпания в света".
Ден 2 — Сингапур/Сидни. Закуска. Кацане в Сингапур в 07.15 часа. Полет за Сидни в 09.40 часа. Кацане в Сидни в 20.15 часа. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела. Настаняване и нощувка.
Ден 3 — Сидни. Закуска. Сити тур на Сидни – Операта и моста Харбър, историческата част на града “The Rocks”, ще можете да се снимате на ”стола на г-жа Маккуори” – каменен “стол”, специално направен за съпругата на губернатор Маккуори, за да може да наблюдава пристанището на Сидни. Панорамната обиколка продължава през Падингтън и Кингс Крос. Фото стоп за кратко при скалите на входа на пристанището на Сидни преди разходката по световно известния плаж Бондай Бийч. Следобяд – свободно време. Нощувка.
Ден 4 — Сидни. Закуска. Свободно време за шопинг и развлечения или целодневна екскурзия до Сините планини – ще имате възможността да погалите коала или да се снимате с невероятните австралийски животни, да се насладите на прекрасните пейзажи от скали и водопади, да преоткриете старите антикварни магазинчета в селцето Леура, където също и ще похапнете вкусотии от местната кухня. Нощувка.
Ден 5 — Сидни. Закуска. Свободно време за шопинг, развлечения и разглеждане на Сидни. Следобяд по желание круиз с вечеря по време на залез слънце, с откриващите се невероятни гледки към пристанището на Сидни и Операта. Нощувка.
Ден 6 — Сидни/Мелбърн. Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище. Полет за Мелбърн. Сити тур на Мелбърн, наричан още "културната столица на Австралия" и считан за най-добрият град за шопинг. Ще разгледаме Италианския квартал, Параклиса на Възпоменанието, от който се открива невероятна панорама към града, Парламента, градините Фитцрой и къщичката на капитан Кук (отвън). Настаняване в хотела. Нощувка.
Ден 7 — Мелбърн. Закуска. Свободно време. Следобед по желание екскурзия до Филип Айлънд, където ще имате възможността да наблюдавате уникален спектакъл – Парадът на пингвините! Всяка привечер, при здрач пингвините излизат от морето и маршируват по брега до техните жилища в пясъчните дюни. В Образователния център ще имате възможност да научите повече за навиците и начина на живот на най-малките пингвините в света. Връщане в Мелбърн. Нощувка.
Ден 8 — Мелбърн. Закуска. Свободно време за шопинг или по желание целодневна екскурзия по световно известния панорамен път Great Ocean Road, който ще ви даде възможност да се насладите на невероятно красиви пейзажи. Нощувка.
Ден 9 — Мелбърн. Закуска. Свободно време за шопинг и развлечения. По желание вечерта можете да се насладите на вечеря на борда на конструиран през 1927 година трамвай, който е превърнат в Колониален трамвай-ресторант. Вечерята протича, пътувайки по живописните улички на Мелбърн. Атмосферата е уютна, обслужването приятелско, а храната кулинарно изкушение. Нощувка.
Ден 10 — Мелбърн/Окланд. Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище и полет до Окланд. Кацане в Окланд. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка.
Ден 11 — Окланд. Закуска. Сити тур на Окланд – по време на тура ще разгледате най-интересното от “Града на платната”, включително крайбрежната му част и пристанището Уайтемата и ще се изкачите на връх Идън - един от 48-те спящи вулкана в близост до Окланд. От там се открива 360 градусова панорама към града и пристанищата около него. Нощувка.
Ден 12 — Окланд. Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до Роторуа – район с геотермална активност, където можете да наблюдавате изригващи гейзери, басейни с вряща кал, да посетите селище на местните жители – маорите. Следва разглеждане на пещерата Уайтомо с уникалната им забележителност – светещи червеи. Нощувка.
Ден 13 — Окланд. Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
Ден 14 — Окланд/Сингапур/Истанбул. Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище и полет за Сингапур в 13.25 часа. Кацане в Сингапур в 18.50 часа. Полет за Истанбул в 23.35 часа.
Ден 15 — Истанбул. Кацане в Истанбул в 07.20 часа.
 
 
ПАКЕТНА ЦЕНА В ЕВРО: 2585 ЕВРО
Хотел
Пансион
Турист в дв. стая
Sky City Hotel 4* Аукланд
BB
Novotel Melbourne on Collins 4* Мелбърн
BB
Grace Hotel Сидни 4*
BB
€ 2585
Забележка: Цената е калкулирана при най-ниските тарифи на Сингапурски авиолинии и подлежи на препотвърждение при конкретно запитване
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Самолетен билет Истанбул-Сидни–Мелбърн-Окланд-Сингапур-Истанбул
4 нощувки със закуска в Сидни в хотел 4* deluxe
3 нощувки със закуска в Мелбърн в хотел 4*
2 нощувки със закуска в Окланд в хотел 4*
Сити тур на Сидни
Сити тур на Мелбърн
Сити тур на Окланд
Медицинска застраховка с асистанс по време на целия престой
 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Напитки, консумирани по време на храненето
Летищни такси
Екскурзия до Парка за диви животни – Сидни
Круиз с вечеря по време на залез слънце в Сидни
Екскурзия до Филип Айлънд – Мелбърн
Екскурзия Great Ocean Road – Мелбърн
Кулинарен трамвай-ресторант – Мелбърн
Екскурзия до Роторуа и пещерите Уайтомо - Окланд
Международен паспорт с валидност минимум шест месеца
За деца под 18 години, пътуващи непридружени от родители, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната.
 
Необходими документи за виза:
Международен паспорт с валидност минимум шест месеца
2 бр.актуални снимки с размери 50/50 мм
Банкова сметка
Служебна бележка от местоработата или документ от пенсионното; ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата
Документи за недвижима собственост
Брачно свидетелство
Удостоверения за раждане на кандидата и на всички негови деца
За деца под 18 години, пътуващи непридружени от родители, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната.
ПАКЕТНА ЦЕНА В ЕВРО: 2495
самолетни билети за международния полет София–Париж-Ню Йорк-Лос Анжелис-Париж- София
самолетни билети и летищни такси за вътрешните полети Ню Йорк-Лас Вегас
трансфер Лас Вегас – Лос Анжелис
трансфери летище – хотел – летище
6 нощувки със закуска в 3* хотел в Ню Йорк
2 нощувки със закуска в 5* хотел в Лас Вегас
4 нощувки със закуска в 4* хотел в Лос Анжелис
туристически обиколки на Ню Йорк, Лас Вегас и Лос Анжелис с превод на български
медицинска застраховка
водач от Марбро Турс
Такса за виза за САЩ — 131 USD + 80 лв - такса за обработка и подаване на документите за американска виза
Летищни такси — около 300 EURО към 10.04.2009 г. за международните полети София–Лондон-Лос Анжелис–Ню Йорк-Лондон–София
Полет с хеликоптер над Гранд Каньон — около 100-150 USD
Таксата за корабчето до Статуята на свободата в Ню Йорк и входния билет за нея
Входните билети за Импайър Стейт Билдинг и Метрополитън музей
Целодневна автобусна екскурзия до Вашингтон – 125 евро на човек при мин 20 души
Целодневна екскурзия до Ниагарския водопад – 395 евро на човек при мин 20 души
Целодневна екскурзия до Гранд Каньон – 160 евро на човек при мин 20 души
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ВИЗА:
Международен паспорт с валидност минимум шест месеца
За деца под 18 години, пътуващи непридружени от родители, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната.
 
 
Допълнителни екскурзии:
Екскурзия до Парка за диви животни – Сидни
Екскурзията предлага невероятната възможност да потупате кoала или да се снимате с уникалните австралийски животни, да се насладите на прекрасните пейзажи от скали и водопади, да преоткриете старите антикварни магазинчета в селцето Леура, където също и ще похапнете вкусотии от местната кухня. Деня ще завърши с релаксиращ круиз по река Парамата.
Екскурзия Jervis Bay Dolphins & Южни планини
Насладете се на ден, изпълнен с впечатляващи гледки, китни крайбрежни селца и играта на делфините. Разходка из залива Jervis Bay в търсене на ята диви делфини, изкачащи ненадейно от морските дълбини. Възможност да се надблюдава Kiama Blowhole, невероятен природен феномен, който изстрелва струи вода на височина 60 м и прекрасните водопади Фицрой, които се спускат от пясъчните скали към красивата долина под тях. Екскурзията ни отвежда към Долината на кенгуруто и пясчните кули на националния парк Мортън в подножието на Южните планини. Преминавайки през тях ще се спрем в красивия град Bowral.
Екскурзия до Филип Айлънд - Мелбърн
Екскурзията до Филип Айлънд ще ви предостави възможността да наблюдавате уникален спектакъл – Парадът на пингвините! Всяка привечер, при здрач, пингвините излизат от морето и маршируват по брега до техните жилища в пясъчните дюни. Ще посетим също и Образователния център на острова, който ще ни даде информация за пингвините и техните навици.
Екскурзия Great Ocean Road
Разходката до световно известния Great Ocean Road в щата Виктория ще ви остави с незабравими спомени от най-красивите и запомнящи се пейзажи, които Австралия може да предложи. Посещение на Torquay, Lorne и Apollo Bay, където ще имате възможността да заснемете природни феномени като скалните формирования Дванадесетте апостола, Лондонския мост и пещерата Loch Ard.
Кулинарен трамвай-ресторант
Насладeте се на вкусна вечеря на борда на конструиран през 1927 година трамвай, който с течение на времето се е превърнал в Колониален трамвай-ресторант. Атмосферата е уютна, обслужването приятелско, а храната - кулинарно изкушение. Вечерята протича докато се разхождате из живописните улички на Мелбърн като кратко пътешествие из историята на града.