Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

СИНГАПУР, КУАЛА ЛУМПУР, Светлини и орхидеи, 10 дни, цена 1479 ЕВРО, ОФЕРТА 60761

СИНГАПУР, КУАЛА ЛУМПУР, Светлини и орхидеи, 10 дни, цена  1479 ЕВРО, ОФЕРТА 60761
 
 
 ПРОГРАМА:
 
1 ден

София

Полет София – Париж - Сингапур.

2 ден

Сингапур

Кацане в Сингапур. Посрещане и трансфер до хотел Peninsula Excelsior. Според Малайска легенда, принц Суматран среща в Темасек един лъв, което се считало за добра поличба и това го подтиква да основе Синга Пура, или Лъвския град. Няма значение, че лъвове никога не са живели по тези места (по-скоро принцът трябва да е срещнал тигър), важното е, че това място се утвърждава като главен търговски район. Сингапур е едновременно град, остров и държава.

3 ден

Сингапур

Обиколка на Сингапур - един от най-интересните градове в света. История, култура, стил- колоритните улици на “Малка Индия”, крайбрежието на р. Сингапур, величествените административни сгради, забързания живот в Китайския квартал, най-стария хиндуистки Храм в Сингапур – Sri Mariamman Temple, 52 хектара Ботанически градини. Следобяд - о-в Сентоса – островът на развлеченията. Разходката започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур (полу-лъв, полу-риба). Изкачването до устата на статуята разкрива 180 градуса гледка към града. Следва разходка с влакче около острова и посещение на най-големия океанариум в Югоизточна Азия. Като единствен възможен завършек на вечерта е шоуто на пеещите и танцуващи фонтани и холограмни легенди.

4 ден

Зоологическа градина

Сутрин, посветена на зоологическата градина - една от най-големите в света, построена изцяло в естествена среда. Удоволствието се допълва от шоу с маймуни и слонове, демонстриращи уменията си. Свободен следобяд.

5 ден

Сингапур – Куала Лумпур

Трансфер до летище. Полет за Куала Лумпур Посрещане и трансфер до хотел Renaissance, New World Wing ****/*. Малайзия е богата на култури страна. Тук живеят малайци, китайци и индийци в хармония от векове. Малайците са най-голямата общност. Основан в средата на 19 в, Куала Лумпур, е най-младата столица в югоизточна Азия и най-бързо развиващият се град след Сингапур. Началото на града е поставено през 1857 г, със заселването на китайски миньори от калаените мини.

6 ден

Куала Лумпур

Денят започва с обиколка на града - забързания център в посока Златния триъгълник започва с площада на независимостта, Националния монумент в чест на падналите герои, Кралския дворец и Масджид Джамек, където са положени основите на Куала Лумпур. Няма да пропуснете и сградата на Султан Абдул Самад, чиято архитектура датира от 19 век, джамията и невероятните кули близнаци. Следобяд – свободно време. В 16.00 ч. потегляне на северозапад към Куала Селангор и Кампунг Куантан. Пътят минава покрай кокосови и оризови полета, местни пещи за керамични изделия и тухли. Куала Селангор се намира на брега на р. Селангор, има богата история и е известен с прясната морска храна, която се предлага тук. Следва Кампунг Букит Белимбинг - малко земеделско селище, известно в целия свят с голямата си колония от светулки. Мангровите дървета, растящи по брега на реката, греят след залез слънце като коледни дръвчета. Звезден спектакъл от милиони проблясващи искри в нощта по време на разходка с лодка по реката...

7 ден

Kуала Лумпур

Тур до Шах Алам на 35 км от Куала Лумпур. Разглеждане на столицата на област Селангор и запознаване с малайзийската растителност и земеделие. Посещение на красивата джамия Султан Салахудин, известна още като Синята джамия - кубето й е едно от най-големите в света, а самата джамия обхваща площ от 36 акра прекрасни паркове, до които се намират държавната библиотека, музея и сградата на общината. Продължаване към парк Букит Кахая. Тук, сред тропическите гори с почти непрестанни валежи, недокоснати от човек хиляди години, могат да се видят многобройните аспекти на малайзийското земеделие - градина с орхидеи, където стотици цветове се сливат в огромен пъстър букет, колекция от ароматни растения - карамфили, индийско орехче, канела, черен пипер и градина с гъби. Следобяд - свободно време.

8 ден

Куала Лумпур

Свободен ден. Като допълнителна програма предлагаме изучаване на малайски танци и Фън Шуй тур. Ще научите много за танца, смисъла на основните му движения, дълбочината на философията му и ще се забавлявате “кралски”. Фън Шуй е древната източна традиция на хармониране на заобикалящите ни енергии. Придружени от специалист ще откриете защо едни улици на града са по-посещавани от други, защо печeлившите магазини са такива и в какво бъркат онези, които нямат клиенти. Това ще е нагледна демонстрация за това как невидимите закони на вселената се прилагат успешно от онези, които вярват в съществуването им.

9 ден

Куала Лумпур – Сингапур - Париж

Свободен ден. Трансфер и полет за Париж през Сингапур.

10 ден

Париж - София

Пристигане в Париж и оттам полет за София
 
 
.ЦЕНА   1479 ЕВРО
 
Всички цени са на човек, в стая за двама, в ЕВРО и включват:
 
Самолетен билет София–Париж–Сингапур–Куала Лумпур и обратно
Трансфери в Сингапур и Куала Лумпур
3 нощувки в Сингапур
4 нощувки в Куала Лумпур
7 закуски
Полудневна обиколка на Сингапур
Тур до о-в Сентоса
Полудневен тур на зоологическата градина в Сингапур
Полудневен тур на Куала Лумпур
Полудневен тур до Куала Селангор
Полудневен тур до Шах Алам
При групи от 10 и 15 човека – водач от Трансатлантик; застраховка.
 
Цената не включва, задължително се доплащат:

Летищни такси (подлежат на препотвърждение) - € 250.
 
 
Цените са приблизителни, като подлежат на препотвърждение
При запитване се изготвя конкретна оферта за индивидуално пътуване