Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

ВИЕТНАМ, Духът на Дзен, 12 дни, цена 1799 ЕВРО, ОФЕРТА 60731

ВИЕТНАМ, Духът на Дзен, 12 дни, цена 1799  ЕВРО, ОФЕРТА 60731
 
 
ПРОГРАМА:
 
1 ден

София - Ханой
Полет за Ханой през Париж.

2 ден

Ханой
Посрещане на летището в Ханой, трансфер до хотела, настаняване в хотел *****.

3 ден

Ханой
Опознавателен тур на централната част на Ханой и на невероятния Стар квартал, и специалните му 37 “Улички на Вината”. Запознаване с езерото Хоан Кием, с частта запазила духа на Франция и нейния стар колониален стил, с великолепната сграда на Операта, с най-известните исторически забележителности: Мавзолея на президент Хо Ши Мин, площад Ба Дин, Президентската резиденция, Националната камара, Храма на Литературата, Пагодата с единия стълб, докосване до двете основни религии във Виетнам - Будизма и Конфуцианизма. Вечеря за добре дошли с традиционна виетнамска кухня.

4 ден

Залива Халонг – Круиз (ЮНЕСКО)
Сутринта се отправяме към залива Халонг и навлизаме в делтата на Червената река, накичена с живописни селца и оризови ферми. Вдигаме платна, за да се отдадем на еднодневен круиз в залива, обявен за Световно наследство и запазил естествената си красота. Той ни превежда между 3000 островчета и интересни скални образувания. Ще се отбием на островите Гашой, Динхунг, Дог, Сейл и дори ще се спуснем в пещерата Сунгкот. На борда ще имате възможността да опитате богатсвото на морските дарове по тези места. До края на деня сте свободни да изследвате тази необикновена част от Виетнам. Нощувка в Халонг.

5 ден

Хюе (ЮНЕСКО)
Свободна сутрин. Трансфер до летището и полет до Хюе (12:40 - 13:50 ч) - старата имперска столица на Виетнам. Запознаване с града: Императорската цитадела, главно седалище на династията Нгухиен – обширни палати и пищни градини. Обявени за Световно наследство, те привличат със своята красота и историческа стойност.

6 ден

Хойан (ЮНЕСКО)
Рано сутринта поемаме край брега на юг. В Дананг посещаваме известния музей Шам, минаваме по Китайския плаж - най-известния плаж във Виетнам, легендарната Мраморна планина и работилничките за мрамор. Стигаме Хойан - още един обект от Световното културно наследство. В лека разходка разглеждаме музея, старите китайски търговски къщи и покрития японски мост. Посещението на Хойан е като завръщане в Средновековието, когато глъчката в прочутия търговски и пристанищен град е огласяла следобедите.

7 ден

Свещената земя Мисон
Едно време комплексът от храмове бил най-важното място за вярващите в управлението на Кралство Чампа. На този тур имате възможността не само да видите красотите, но и да обогатите себе си, научвайки за една от изгубените световни култури, а именно тази на Чампа. В свободния следобяд се насладете на ресторантчетата, плажовете и многобройните магазини.

8 ден

Сайгон
Трансфер до летище Дананг, полет до Сайгон - най-големият град във Виетнам. Останалата част от деня е посветена на почивка и самостоятелно разглеждане.

9 ден

Делтата на река Меконг
Трансфер до пристанището в Мито. Качване на лодка за круиз из делтата на великата река Меконг и многобройните й канали, с тяхната специфична растителност и животински свят. Типични селца, малки работилнички и отрупани с плодове ферми. Посещение на местен дом. Един прекрасен ден в “житницата” на Виетнам.

10 ден

Сайгон
Посещение на центъра Ку Ши и неговата сложна 200 км мрежа от тунели, разпростираща се по целия път до Сайгон. Докосване до усилията на Виетнам да спечели независимост и обединение по време на войната през 60-те години на 20 в. Известен като Железния триъгълник, историята на Ку Ши е изпълнена с решителни борби за победа срещу всички нашествия. Ще се отбием в храма Као Дай. Обиколката продължава със Сайгон, Музея за следвоенни останки, китайския квартал Чо Лон, централния пазар Бин Тай и пагодата Тиен Хау.

11 ден

Тръгване от Сайгон
Свободен ден за покупки. Трансфер до летище. Излитане за Ханой и връзка с полет за Париж.

12 ден

Пристигане в София Пристигане в Париж и полет за София.
 
ЦЕНА      1799     ЕВРО
 
Всички цени са на човек в ЕВРО и включват:
 
Самолетни билети
9 нощувки със закуски в хотели *****
Транспорт в луксозни климатизирани превозни средства, според програмата. Екскурзовод на английски език
Входни такси за посещаваните обекти
Круизи според програмата
Застраховка
Водач при група от 15 човека
 
Цената не включва:
 
Летищни такси (подлежат на препотвърждение) - € 190
Виза за Виетнам - $ 50
Такси при излитане от Виетнам около - $ 14
 
Задължително се заплаща:
 
Летищни такси (подлежат на препотвърждение) - € 190
Виза за Виетнам - $ 50
Такси при излитане от Виетнам около - $ 14
 
 
Цените са приблизителни, като подлежат на препотвърждение

При запитване се изготвя конкретна оферта за индивидуално пътуване