Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

КЕНИЯ И ТАНЗАНИЯ, Найроби, Амбосели, езерото Накуро, Масай Мара, Нгоро Нгоро, Аруша , 10 дни, дати по избор, цена 2195 ЕВРО, ОФЕРТА 60552

КЕНИЯ И ТАНЗАНИЯ, Найроби, Амбосели, езерото Накуро, Масай Мара, Нгоро Нгоро, Аруша , 10 дни, дати по избор, цена 2195.00 ЕВРО, ОФЕРТА 60552
 
ПРОГРАМА:
Ден 1 Отпътуване от терминал 2 на летище София на 20.06.08 в16:35 ч. Каца на летище Jomo Kenyatta   на 21.06.08 в 12:45. Посрещане на летището и трансфер от фирмата партньoр до хотел “Хилтън“ 5*, който е разположен в центъра на града. Нощувка.
Ден 2 Пълен пансион.Сутринта отпътуване към Национален Парк Nakuru където се намира езеро Nakuru. Обяд в Lion Hill Lodge. Вилата се намира на хълма, откъдето идва и името и – Lion Hill- от там се разкрива прекрасна гледка към езерото. Вилата е 5* и е най-доброто настаняване, което може да се предложи в Национален парк Nakuru. Следобедно сафари. Нощувка във вилата.
Пълен пансион.
Ден 3 Пълен пансион. Сутринта отпътуване към резервата Masai Marа. Обяд в Siana Spring. Siana Spring Tented Camp е разположен от източната страна на резервата Masai Marа .Той е заобиколен от невероятен горски масив. Луксозните тенти са едни от най-добрите на територията на Кения и Танзания – просторни, имат собствена тоалетна, масичка за писане, спалня със баня и тоалетна. Седобедно сафари. Нощувка.
Ден 4 Пълен пансион. Цял ден в Masai Mara. Целодневно сафари.
Нощувка Siana Spring.
Ден 5 Пълен пансион. Сутринта отпътуване за Amboseli National Park. Обяд в Carnivore ( 5*) ресторант където на посетителите се приготвя месо на шиш). След обяда отпътуване към Amboseli. Amboseli Serena се намира в района на покрития със сняг Килиманджаро, най-високият връх в Африка. Всяка стая е изрисувана с африкански стенописи от местни художници. 
Нощувка в Amboseli Serena Lodge.
Ден 6 Пълен пансион. Цял ден в Amboseli . Сутрешно и следобедно сафари.
Нощувка в Serena Lodge. Наблюдение на животните
Ден 7 Пълен пансион. Сутринта отпътуване към Namanga границата с Танзания. Танзанийски екип ще се грижи за вас. Обяд в Arucha. Следобяд отпътуване за резервата Ngorongoro. Вечеря и нощувка в Ngorongoro Serena Lodge.
Ngorongoro Serena Lodge е построена върху останките на забележителен природен феномен – кратера Ngorongoro. По красотата си той е считан за “Осмото чудо на света”. Стените на кратера са високи над 600m. Там се намира и естествен парк с над 25 000 вида животни. Племето Масаи също живее в този резерват. Всички спални имат самостоятелни тераси с изглед към кратера.
Ден 8 Пълен пансион. Сутринта отпътуване към кратера. Обяд в Serena Lodge. Сафари в подножието на кратера. Нощувка в Serena Lodge.
Ден 9 Закуска. Отпътуване за Arusha. Обяд . По-късно отпътуване към Namanga където представител на фирмата в Кения ви посреща . Трансфер до хотела в Найроби. Нощувка
Ден 10 Закуска в хотела. Свободно време. Трансфер до международното летище Jomo Kenyatta за полета към България на  30.06.08 в 15:00 часа . Каца на летище София на 01.07.08 в 15:35 часа
 
  • Забележка: Шофьорите са високо квалифицирани и добре запознати с маршрута.Хотелите са специално подбрани, персонала обръща особено внимание на гостите.
  • Забележка: Полетите са калкулирани в Economy class . В зависимост от полетите е възможно да се преизчисли пакетна цена.
 
ЦЕНА: 2195.00 EUR
При минимум 2 пътуващи
 
Пакетна цена е на човек настанен в двойна стая и включва:
ü Самолетен билет София – Найроби- София
ü Такси за парковете и сафарито
ü Сафари минибус в Кения и 4x4  в Танзания и гориво по маршрута
ü Обслужване от шофьор/екскурзовод
ü 2 нощувка със закуска в хотел Хилтън 5* първия ден и последен ден
ü 7 нощувки по време на сафарито
ü 7 пълени пансиона по време на сафарито
ü Организирано сафари с включени всички такси и разрешителни
ü 1 обяд в ресторант Carnivore
ü Трансфери летище – хотел – летище
ü Бутилирана вода по време на сафарито
ü Здравна застраховка с асистанс покритие 30000 EUR
 
Цената не включва:
ü Летищни такси – 299 EUR
ü Виза Кения многократна -100 USD
ü Виза за Танзания 50 USD
ü Услуги ,които не са включени в цената
ü Ваксина срещу жълта треска в Танзания – 60лв
ü Таблети против Малария (закупуват се в Кения)
 
Условия за записване:
ü Внасяне на депозит 50% от сумата за екскурзията .