Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ www.exotic-ines.com ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД Климатични инсталации на МПС УИКЕНДИ УЧЕНИЦИ екскурзии УЧЕНИЦИ лагери  
 
По държави

ЕКВАДОР, 11 дни, цена 2685 ЕВРО, ОФЕРТА 60323

ЕКВАДОР, 11 дни, цена 2685 ЕВРО, ОФЕРТА 60323
 
Еквадор се намира в северозападния ъгъл на Южна Америка, на площ от 256 370 кв.м. Това е най-гъсто населената страна в Южна Америка с население около 12 милиона души, представлява многонационална нация с 13 националности и 14 етнически групи. Вероизповеданието е католическо.
Еквадор е страна на удивително разнообразие и прекрасни пейзажи.
Възможностите за туризъм са сред най-добрите в света, предлагащи приключения на приказните острови Галапагос, величествените и най-високите вулкани на земята, разположени в Андите и вечно зелената тропическа Амазонска гора.
Еквадор е една от най-богатите страни в света на флора и фауна с над 20 000 вида растения. От тях 4500 се срещат само в Еквадор.
В страната живеят над 460 вида земноводни, което е 10% от видовете в света, 410 вида влечуги, 324 вида бозайници и над 1600 вида птици, което представлява 15% от всички видове птици в световен мащаб.
Целогодишното перфектно време с 24 градуса средна температура предлага неограничена възможност за туризъм 365 дни в годината.
Това, съчетано с богатия избор на екзотична храна и морски деликатеси прави Еквадор привлекателна дестинация за туристи от цял свят.
 
 
ПРОГРАМА:
1 ден. Излитане от София с Bulgaria Air в 06.55. Кацане в Амстердам в 09.50.Излитане за Кито с полет на KLM в 23.55.
 
2 ден. Кацане на летището в Кито в 09.00 Посрещане от представител на фирмата партньор. Трансфер до хотел "Fuente de Pediera". Обяд. Обиколка на Кито. Вечеря. Нощувка.
 
3 ден. Закуска. Трансфер до летището и полет до островите Галапагос.   Настаняване в хотел "Ninfa". Обяд. Eкскурзия до станция "Чарлз Дарвин’ със световно известните костенурки. Вечеря. Нощувка. 
 
4 ден. Закуска . Екскурзия с лодка до остров "Daphne mayor". Обяд. Екскурзия с лодка до островите "Las Salinas" & "Punta Carrion". Вечеря и нощувка.
 
5 ден. Закуска. Посещение на планината Санта Круз. Обяд. Трансфер до летището и полет до Кито. Настаняване в хотела .Вечеря и нощувка.
 
6 ден. Закуска. Трансфер до град Банос и посещение на водопадите до Банос, откъде се открива гледка към най-активния вулкан в Еквадор – “Tungurahua”. Обяд. Релаксиране в минералните извори в града. Връщане в Кито и настаняване в хотел “ Fuente de Piedra”. Вечеря и нощувка.
 
7 ден. Закуска. Посещение на град Отавало, известен с най-големия и цветен текстилен пазар в Южна Америка. Настаняване в хотел “Hacienda las Palmeras Inn.” Обяд, Вечеря.
 
8 ден. Закуска. Посещение на кожения пазар до Oтавало. Пътуване на изток до “Papallacta Resort & Spa”, намиращ се високо в Андите. Обяд и свободно време за релаксация. Вечеря и нощувка в “ Termas de Papallacta”.
 
9 ден. Закуска. Сутринта свободно време. Обяд. Връщане в Кито, като по пътя се посещава Екваторът (Паметникът “Средата на света”). Вечеря и нощувка в хотела в Кито.
 
10 ден. Закуска.Трансфер до летището. Отпътуване от Кито за Амстердам с KLM в 10.00
 
11 ден. Кацане в Амстердам в 05.00. Излитане за София в 10.30. Пристигане на летище София в 14.20.
 
 
Цена човек в двойна стая: 2685 euro
Доплaщане за единична стая: 165 euro
 
 
Цената включва:
Самолетен билет София – Амстердам - Кито –Амстердам – София с Bulgaria Air и KLM, летищни такси;
Посрещане на летището в Кито от представител на фирмата партньор;
Всички трансфери по програмата;
Екскурзовод през цялото пътуване;
5 нощувки в описаните хотели;
Закуски, обяди и вечери;
Обиколка на Кито;
Самолетен билет Кито – Галапагос – Кито;
3 дни/2 нощувки на островите Галапагос – хотел и включени дневни круизи;
Входна такса за Националния парк Галапагос;
Всички описани екскурзии;
Медицинска застраховка Асистанс;
 
Цената не включва:
Балнео и спа процедурите.
 
Забележки:
1. При записване се внася депозит 30% от цената.Останалата сума се внася 20 дни преди пътуването.
2.Запазваме си правото да променим цената на екскурзията при промяна на цената на самолетните билети и на летищните такси.
3. Цената важи за група от минимум 6 човека