Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

ТАЙЛАНД И КАМБОДЖА, БАНКОК, ОСТРОВ ПУКЕТ, АНКОР ВАТ 12 дни, дата по избор, цена 3980 лева, ОФЕРТА 60218

ТАЙЛАНД И КАМБОДЖА, БАНКОК, ОСТРОВ ПУКЕТ, АНКОР ВАТ 12 дни, дата по избор, цена 3980 лева, ОФЕРТА 60218
             
БАНКОК – ОСТРОВ ПУКЕТ – АНКОР ВАТ
12 дни/ / 9 закуски/ 3 обяда/ 2 вечери
 
Дата: избрана дата (без Коледа и Нова Година)
 
 
1 ден София - Истанбул
Полет за Банкок с Тurkish Airways през Истанбул или със Siam Air директен полет.
2 ден Банкок
Кацане в Банкок. Посрещане на летището от представител на местната туристическата агенция. Трансфер и настаняване в хотел. Свободно време. Възможност за разходка с кораб по река Чао Прая с вечеря. Нощувка.
3 ден  Банкок
Закуска. Полудневен тур “Градът и храмовете”- интерес представляват най-интересните и значими храмове – Мраморният храм, храмът на Полегналият Буда и храмът на Златният Буда, храмът на Изумруденият Буда, местният търговски квартал. Свободно време. Нощувка.
Банкок – Тайландската столица често бива описвана като пъстроцветна , екзотична, пренаселена, динамична, величествена…. И всичко казано за този град е вярно. Опитайте от магията на Ориента, потопени в 8- милионния град на красотата, историята, културата, религията и… изненадите.
4 ден Банкок – остров Пукет
Закуска. Трансфер до летището и отпътуване с полет на Тайландски авиолинии за остров Пукет. Трансфер и настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.
о-в Пукет – “Перлата на Андаман” е известен в цял свят остров, намиращ се на 1 час полет със самолет от Банкок. Известен е с прозрачно чистите си морски води, безкрайните си плажове , невероятната природа, многобройните хотели и места за забавления.
 5 ден  остров Пукет
Закуска. Възможност за обиколна панорамна екскурзия на остров Пукети запознаване с неговите забележителности. Свободно време. Нощувка.
6ден  остров Пукет
Закуска. Свободно време за плаж. Екскурзия срещу допълнително заплащане до Коралов остров. Екскурзията се провежда с лодка със стъклено дъно, която дава възможност да се наблюдават коралови рифове и прекрасни коралови образувания. Свободно време да поплувате в кристалните морски води или за
гмуркачите могат да видят невероятните образувания на морското дъно. Екскурзията включва един чудесен обяд с пресни морски специалитети. Нощувка.
7  ден  остров Пукет
 Закуска. Свободно време за плаж. Целодневен круиз до бреговете на PhangNgaBay срещу допълнително заплащане, където ще можете да видите: островът на Джеймс Бонд, Циганско селище, Морската пещера. Круизът включва традиционен тайландски обяд. Късно следобяд връщане в хотела. Нощувка.
8 ден  остров Пукет
Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.
9 ден  остров Пукет – Банкок – Сиам Рип
Закуска. Трансфер до летището на Пукет за полет до Камбоджа през Банкок. Кацане на летището в Сиам Рип. Трансфер и настаняване в хотел. Обяд. Разглеждане на най - старите храмове Преко, Лолей и Бакон, които са част от групата храмове Rolous. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
10 ден  Анкор Ват
Закуска. Отпътуване за храма Бантей Срей – храмът на плодородието, който отстои на 35 км от Сиам Рип. Този храм е един от най-добре запазените в района и изпъква с орнаментите издялани в розовия пясъчник.Връщане в Сиам Рип. Попътна спирка на храма Тапром, строен от крал Жаварман VII. Тих и разпръснат на голяма площ, манастирският комплекс е само частично разчистен от джунглата, която векове наред го е криела от хорските очи. В него е сниман и филмът Том Райдър. Обяд.Следва разглеждане на великия Анкор Ват, едно от чудесата на света, архелогическо и артистично място впечетляващо със своите размери и месторазположение. Наблюдаване на залеза от Пном Бакенг Хил.Вечеря в традиционен местен ресторант с Анкорианска програма. Нощувка.
11 ден  Анкор Ват - Сиам Рип - Банкок
Закуска. Разглеждане на големия стар град Анкор Том, който има 5 порти и е ограден от ров и дълга 3 км стена, последната столица на Анкорианската империя. Южната порта често е първа спирка от разглеждането на комплекса. Интерес представляват: Терасата на слоновета, Терасата на дребния стар крал, Храмът Байон или Храмът на усмивките, разположен в центъра на комплекса. Обяд. Трансфер от хотела до летището в Сиам Рип и отпътуване за Банкок. Пристигане в Банкок и обратен полет за София.
12 ден - София
Кацане на летище София.
 
 
ЦЕНА: 3980 лв.
 
Цената включва:
-          самолетен билет с летищни такси София - Банкок – София;
-          самолетен билет Банкок – о.Пукет – Банкок,
-          самолетен билет Банкок – Сиам Рип – Банкок,
-          9 нощувки със закуски, 3 обяда и 2 вечери в хотели 4****, от които: 1 - в Банкок, 5 – на о-в Пукет, 2 – в Сиам Рип,
-          всички трансфери според програмата;
-          екскурзия „Градът и храмовете” в Банкок – 4 часа,
-          туристическа програма в Камбоджа, мед. застраховка.
 
Цената не включва:
-          входна виза за Тайланд – 25 EUR,
-          входна виза за Камбоджа – 20 USD, която се издава на летището в Сиам Рип – Камбоджа,
-          такса за излитане от летището на Сиам Рип – 25 USD,
-          Допълнителните екскурзии: в Банкок: круиз по река Чао Прая, в Пукет: екскурзия “Обиколен тур на о-в Пукет”, круиз до залива Phang Nga Bay, екскурзия до Коралов остров.
Забележка: цените ще бъдат предоставени допълнително преди отпътуване.
 
Доплащане за единична стая: 685 лв.
Необходими документи:
валиден задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване. За издаването на тайландска входна виза - попълнен формуляр на Консулски отдел на Тайланд, актуални снимки – 2 броя, служебна бележка с упомената длъжност и работно място.
 
Санитарни и медицински изисквания за пътуване вТайланд и Камбоджа – не се изискват.
 
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: за индивидуалните пътувания – 2.
 
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой:7 дни преди началната дата.
 
Начин на записване: депозит – 50 % от пакетната цена, доплащане – до 15 дни преди тръгване.