Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави

ТАЙЛАНД, eкскурзии до най-интересните места в и около Банкок

Екскурзии до най-интересните места в и около Банкок
SJJ 01 Шуан Пакад и къщата на Джим Томпсън
( включен обяд )
Час: 08.30 -13.00
Тръгване от хотела в Банкок. Първото посещение е в двореца Шуан Пакад (Suan Pakkad Palace), който е съставен от 5 традиционни къщи от тиково дърво и е бил дом на принц и принцеса Чумбот. Днес къщите са превърнати в музей на частни колекции от Кхмерски скуптури, грънчарски предмети от Бронзовата епоха и фрески покрити с японски лак със сцени от живота на Буда и Ранакиените. Следва посещение в къщата на Джим Томпсън - една от най-добре запазените Тайландски къщи в Банкок и един от най-хубавите музеи в Тайланд. Предприемчивият американец съживил Тайландското изкуство за тъкане на коприна.
Включен е обяд в местен ресторант.
SJJ 02 Пак Клонг Талад & Великия дворец - The Grand Palace
( включен обяд )
Час: 08.30 – 13.00
Тръгване от хотела в Банкок. Първото посещение е на най-големия пазар на цветя, плодове и зеленчуци в Тайланд - Пак Клонг Талад. Този пазар ежедневно осигурява пресни зеленчуци, плодове и цвета за жителите на 15-милионния град. Мечтата на всеки, който обича и се занимава с цветя е да се разходи тук. Голямо разнообразие от рози, орхидеи, лотуси, жасмин и холандски лалета. Най-колоритното изложение на цветя, които могат да се видят и купят.
Следва посещение на Гранд палас - задължителна туристическа точка за всеки посетил Банкок. В дора на двореца се намира най-свещеното изображение на Буда - Смарагдовият Буда както и Кралската резиденция за гости, място за погребения и тронната зала.
Обяд в местен ресторант. Връщане в хотела.
SJJ 03 Туристическа обиколка на Китайския квартал и Клонг
( включен обяд )
Час: 08.30 – 13.00
Тръгване от хотела в Банкок. Първото посещение е на Китайския квартал на Банкок. Много малки улички и алеи пълни с магазини предлагащи всякакви продукти; разходка из китайски пазар, на който се предлагат всякакви мастни и екзотични стоки. Посещение на китайския храм 'Златния дракон и Уат Траймит' наричан още 'Храма на Златния Буда'. В 'Уат Траймит' се намира най-голямата златна статуя на Буда в света датираща от 13 век, която е изработена от 18 каратово злато и тежи 5 тона.
Обяд. Обиколка на Банкок с гондола по кралската река ' Чао Прая'. Най- добрия начин да усетиш атмосферата на града и разбереш защо е наречен 'Венеция на Изтока'.
Посещение на невероятния Дворец на Изгрева ' Уат Арун'.
Връщане в хотела.
SJJ 04 Туристическа обиколка на Великия дворец - The Grand Palace и Клонг ( включен обяд )
Час: 08.30 – 13.00
Тръгване от хотела в Банкок. Посещение на Гранд палас - задължителна туристическа точка за всеки посетил Банкок. В дора на двореца се намира най-свещеното изображение на Буда - Смарагдовият Буда както и Кралската резиденция за гости, място за погребения и тронната зала. Обиколка на Банкок с гондола по кралската река ' Чао Прая'. Най- добрия начин да усетиш атмосферата на града и разбереш защо е наречен 'Венеция на Изтока'.
Посещение на невероятния Дворец на Изгрева ' Уат Арун'.
Обяд в местен ресторант. Връщане в хотела.
SJJ 05 Туристическа обиколка на Пак Клонг Талад, Китайския квартал, & Уат По ( включен обяд )
Час: 08.30 – 13.00
Тръгване от хотела в Банкок. Първото посещение е на най-големия пазар на цветя, плодове и зеленчуци в Тайланд - Пак Клонг Талад. Този пазар ежедневно осигурява пресни зеленчуци, плодове и цвета за жителите на 15-милионния град. Мечтата на всеки, който обича и се занимава с цветя е да се разходи тук. Голямо разнообразие от рози, орхидеи, лотуси, жасмин и холандски лалета. Най-колоритното изложение на цветя, които могат да се видят и купят.
Следва посещение на Китайския квартал на Банкок. Много малки улички и алеи пълни с магазини предлагащи всякакви продукти; разходка из китайски пазар, на който се предлагат всякакви мастни и екзотични стоки.
Посещение на китайския храм ' Златния Дракон' и на най- стария храм в Банкок 'Уат По', където се намира най-голямата наклонена статуя на Буда дълга 46 метра.
Манастира на храма се обитава от около 300 монаси.
Обяд в местен ресторант. Връщане в хотела.
SJJ 06 Туристическа обиколка на три известни храма
( включен обяд )
Час: 08.30 – 13.00
Тръгване от хотела в Банкок.Посещение на китайския храм 'Уат Траймит' наричан още 'Храма на Златния Буда'. В 'Уат Траймит' се намира най-голямата златна статуя на Буда в света датираща от 13 век, която е изработена от 18 каратово злато и тежи 5 тона. Следва посещение на храма 'Уат Бенчамабофит' (Мраморния храм), който представлява изкусна смесица от Италиански мрамор и класическа Тайландска архитектура. Последната спирка е най- стария храм в Банкок 'Уат По', където се намира най-голямата наклонена статуя на Буда дълга 46 метра.
Манастира на храма се обитава от около 300 монаси.
Обяд в местен ресторант. Връщане в хотела.
SJJ 07 Великия дворец & Двореца Винанмек
( включен обяд )
Час: 08.30 – 13.00
Тръгване от хотела в Банкок. Посещение на Гранд палас - задължителна туристическа точка за всеки посетил Банкок. В дора на двореца се намира най-свещеното изображение на Буда - Смарагдовият Буда както и Кралската резиденция за гости, място за погребения и тронната зала.
Следва посещение на Двореца Винанмек, който е построен през 1900 от Кралските войски на Крал Рама V.Това имение било неговия летен дворец. През последните 50 години се използва не като Кралска резиденция, а като склад за Кралското домакинство. Сега дворецът е превърнат в музей. Дворецът Винанмек е най-голямата сграда в света построена от злато и тиково дърво.
Обяд в местен ресторант. Връщане в хотела.
SJJ 08 Обиколка с колело и обяд в Тайландско семейство
Час: 08.30 – 13.00
Тръгване от хотела в Банкок. Тръгване сутринта - обиколка с колело в столицата сред милиони коли. Няма проблем, възможно е. Защото едва ли ще видите някакви коли. Уникално изживяване. Ще видите Банкок такъв какъвто е бил преди 30 години. Обиколката минава покрай каналите, през малки кварталчета, плантации с плодови дървета, училища, пазари и храмове. Ще имате възможност да контактувате с местните и ще видите как изведнъж се превръщате в атракция. Ще обядвате в градината на тайландско семейство. С тази екскурзия ще усетите духа на селския живот на тайландците.
SJJ 09 Обиколка на Клонг
Час: 08.30 – 13.00
Тръгване от хотела в Банкок. Тръгваме от кея на обиколка на Банкок с гондола по кралската река ' Чао Прая'. Най- добрия начин да усетиш атмосферата на града и разбереш защо е наречен 'Венеция на Изтока'. Посещение на невероятния Дворец на Изгрева ' Уат Арун'. Връщане в хотела.
SJJ 10 Едноневна екскурзия до Плаващия пазар и Розовата Градина - включен обяд
Час: 07.00 – 17.30
Тръгване от хотела в Банкок рано сутринта към Дамнерн Садуак. Първата спирка е плантация за кокосова захар, където ще видите процеса на преработване на кокосовата захар. Обиколката продължава с кану по канали богати на растителност и зеленина, където се намира колоритния Плаващ пазар. Продавачки в лодки предлагат богато разнообразие от плодове и зеленчуци. Обяд в Розовата Градина. Ще имате възможност да гледате традиционни тайландски танци, демонстрация на древна борба с мечове, тайландска сватба, ритуала на просвещаване на монаси и тай бокс. Тайландски селяни ще демонстрират плетене на кошници, декорации от плодове и цветя и други занаяти. На връщане ще посетите Након Патом и най-високия паметник на Буда в света ' Чеди', висок 120 м. Пристигане обратно в хотела в късния следобед.
SJJ 11 Едноневна екскурзия до Дворците Банг Па Ин и Аютая - включен обяд
Час: 08.00 – 16.00
Тръгване от хотела в Банкок с автобус към зашеметяващия дворец Банг Па Ин, който е летния дворец на тайландските монарси от 17 век. Сградата на двореца и пристройките му са чудна смесица от тайландския, китайския, италианския и викторианския архитектурни стилове обградени от прекрасни градини и вода. Обиколката продължава с гондола към древната столица Аютая. Градът е бил столица на Тайланд в продължение на повече от 400 години до 1767 година, когато бил разрушен от бирмански войници. Там се намират 3 важни храма: Ват Чаватанарам на западния бряг на река Чао Прая, Ват Пра Сри Санфет и руините в центъра на старата столица и Ват Монгкол Борпит. Връщане в Банкок и обяд в местен ресторант.
SJJ 12 Едноневна екскурзия доРека Куай - включен обяд
Час: 07.00 am – 18.00
Тръгване сутринта от гара Ной в Банкок в открит влак през Тайланд с Бирманската железница ' Влака на смъртта', до Канчнабури. Ще се смесите с местни хора. През цялото пътуване ще ви бъдат предлагани разнообразни стоки, тъй като търговията е разрешена в този влак- пържено пиле на шиш, безалкохолни напитки и сувенири. Незабравимо преживяване! Пристигане около 11 часа на известния мост над река Куай - идеално място за разходка, където може да усетите атмосферата на река Куай.
Следва посещение на военния музей Йет, където ще видите реалистична репродукция на килия на военнопленник, рисунки и снимки илюстриращи живота в лагера и военното гробище, където са погребани повече от 6 000 военнопленника. Обяд и посещение на водопада Сай Йок Ной за отмора и къпане.
SJJ 13 Едноневна екскурзия до Древния Град и Фермата за Крокодили - включен обяд
Час: 08.30 – 16.00
Тръгване от хотела в Банкок и посещение на Муанг Боран или Древния град- парк на изкуството, който си заслужава да се посети. Във формата на Тайланд, паркът е спокойно място, където са изложени репродукции на много от важните тайландски паметници, както и сгради и склуптури, реставрирани до предишния си блясък. Репродукциите са една трета от деиствителния размер на паметниците. Представени са всички периоди от тайландската история. Придвижването в парка е на колело.
Следва посещение на най- голямата ферма за крокодили не само в Тайланд, но и в света, където се отглеждат около 40 000 влечуги от цял свят, с всякакви размери и тегло. Обяд и връщане в хотела.
SJJ 14 Пазаруване с осигурена доставка на покупките в хотела
Час: 09.30
Банкок е известен с големите търговски комплекси. Тази обиколка ви дава възможност да посетите 3 от тях. Можете да избирате свободно и да се върнете в хотела сами. Не е трудно да се ориентирате. Винаги носете визитка на хотела и я покажете на шофьор на такси или рикша. Началната тарифа на брояча в таксито трябва да е не повече от 35 бата, а цялата сума за превоза от търговските центрове до хотела Ви - не повече от 100 бата за такси или рикша.
M.B.K. е голям търговски център, където можете да намерите всичко на ниски цени.
Centare World Trade Center е търговски център, в който цените на стоките се доближават до европейските.
Siam Paragon е най-скъпия търговски център в Банкок, където се продават само стоки на дизайнери като Tommy Hilfiger, Armani, Louis de Viton.
SJJ 15 Вечерна екскурзия до Siam Niramit с включена вечеря
Час: 17.30 – 22.30
Тръгване от хотела в Банкок. Посещение на първокласно представление в третия по големина театър на света със 65-метрова панорамна сцена, 120 актьора, над 100 човека поддържащ персонал, невероятен пейзаж, богат репертоар от традиционни пиеси и мюзикъли и невероятни специални ефекти. Връщате се назад във времето с историята и културата на Кралство Сиам. Едно незабравимо преживяване със световно известното шоу “Siam Niramit”. Вечеря преди представлението.


SJJ 16 Вечерна екскурзия до въздушната кула Байоки (Baiyoke Sky Tower) и забавления в известния “Patpong night market”- включена вечеря
Час: 17.15 – 21.00 и свободно време
Въздушната кула Байоки (Baiyoke Sky Tower) е разположена в центъра на Банкок и е най-високата сграда в Тайланд. Там се намира Baiyoke Sky Hotel - най-високия в Югоизточна Азия и третия по височина в света. Сградата е висока 309 метра (328м с антената). Хотелът разполага с 365 стаи, има 85 етажа, а на 77-ия етаж има обсерватория. Прекрасна гледка към Банкок се открива от 84-ия етаж, който представлява платформа въртяща се на 360 градуса. Стъпалата от първия до последния етаж са 2 060 и изкачването им отнема повече от 1 час. Огромен бюфет с ястия от Тайланд, Китай, Лаос, Япония, Сингапур и Европа Ви очаква на 78-ия етаж. Можете да ядете каквото и колкото пожелаете - няма ограничения. След вечеря можете да се потопите в нощния живот на известния банкокски квартал “Patpong night market”. Улицата е разделена на лява и дясна част предлагащи всякакви развлечения. В средата има голям пазар, откъдето можете да си купите добри имитации на часовници от световноизвестни марки като Rolex и Breitling, както и много сувенири. Връщането в хотела не е организирано.
SJJ 17 Вечерна екскурзия до 'Calypso' - Кабарето на Травеститите (включени вечеря и кабаретно шоу)
Час: 18.00 – 21.30
Тръгване от хотела в Банкок. Забавление с кабаретното шоу на най-красивите травестити в Банкок.
Техният талант и удивителната им женствена визия ще спрат дъха Ви.
Вечерята е преди началото на шоуто.


SJJ 18 Вечерна екскурзия с кораб Chao Praya Princess - включена вечеря
Час: 18.00 – 22.30
Тръгване от хотела в Банкок към кея River city за романтична вечеря съчетана с пътуване по река Chao Praya, по време на което ще видите някои от
забележителностите на Банкок като Великия дворец и Храма на изгрева. Бюфетът предлага разнообразие от вкусни ястия.
SJJ 19 Вечер на забавленията и танците: диско клубове Dance fever или Hollywood - включено едно питие
Час на тръгване от хотела: 22.00
Phuket Екскурзии
SJJ 29 Еднодневна екскурзия до островите Phi Phi с моторна лодка
Програма :
08:00: Тръгване от хотела и превоз до пристанище Boat Lagoon Marina.
09.00 Тръгване с моторна лодка към островите:
Остров : Kho Phi Phi Ley - прекрасния пейзаж на плажа Maya Bay ( където са правени част от снимките за филма 'Плажът')
Открийте Lho Sa Mah and Phi Phi Ley Cove /или плажът на маймуните/
Разглеждане на забележителности Viking Cave
Обяд - бюфет в частен ресторант на плажа Viking на остров Phi Phi
свободно време за отмора и разглеждане в село в залива Ton Sai
Следобед: плуване, гмуркане или просто почивка на белия пясъчен плаж на остров Bamboo или Khai
16.30 Пристигане в нашия офис (Boat Lagoon) и транспорт до хотела
Включено в цената :
Транспорт до хотела с климатизиран минибус или автобус
Опитен екскурзовод с англйиски език
Такси за моторната лодка и посещение в националния парк
Храна и напитки на лодката: безалкохолни напитки, минерална вода, лед и свежи плодове
Обяд-бюфет : храна, безалкохолни напитки, кафе и чай (предлага се вегетарианска храна без допълнително заплащане)
Пълна екипировка за гмуркане със шнорхел: спасителна жилетка, плавници, маска и шнорхел
Застраховка
Какво да носите :
Бански костюм, къси гащи, плажна хавлия, слънцезащитно мляко, шапка, слънчеви очила, фотоапарат, леки обувки и дребни пари за джунджурии
SJJ 30 Еднодневна екскурзия до Phang Na Bay с моторна лодка
Програма :
08:00: Тръгване от хотела и превоз до пристанище Boat Lagoon Marina.
09.00 Тръгване с моторна лодка към Phang Na Bay:
Открийте прекрасните пейзажи на Phang Nga at Kho Panak и Kho Hong,
Посещение на остров Tapu ('Пиронения остров' - може би се чудите как още е тук, след като Джеймс Бонд успя да взриви тайното слънчево оръжие скрито във вътрешността на острова) и остров Kho Ping Kan (“Наведения остров”, нарече така заради странната си форма от скална маса наведена над другите скали на разстояние 50 м )
Изследвайте лабиринта от мангрови блата както и 2 пещери: Tham Lot Noi и Tham Lot Yai с чудните им сталактити
Насладете се на типичен тайландски обяд в село Kho Panyi Village (мюсулманско село - къщи на кокили в плитчините, ресторант и магазини за сувенири)
Следобед: плуване, гмуркане или просто почивка на белия пясъчен плаж на Khai Nok Island или Naka Island, (в зависимост от атмосферните условия)
16.30 Пристигане в нашия офис (Boat Lagoon) и транспорт до хотела
Включено в цената :
Транспорт до хотела с климатизиран минибус или автобус
Опитен екскурзовод с англйиски език
Такси за моторната лодка и посещение в националния парк
Храна и напитки на лодката: безалкохолни напитки, минерална вода, лед и свежи плодове
Обяд-бюфет : храна, безалкохолни напитки, кафе и чай (предлага се вегетарианска храна без допълнително заплащане)
Пълна екипировка за гмуркане със шнорхел: спасителна жилетка, плавници, маска и шнорхел
Застраховка
Какво да носите :Бански костюм, къси гащи, плажна хавлия, слънцезащитно мляко, шапка, слънчеви очила, фотоапарат, леки обувки и дребни пари за джунджурии
SJJ 31 Еднодневна екскурзия с луксозна лодка в залива Phang Na
Изледвайте прекрасните пейзажи пътувайки из залива с луксозната лодка и посете известния остров на Джеймс Бонд (познат като остров Tapu или Ping Kan), пещерата Talu и мангровата делтата. Обяд в плаващо циганско село. Следобед посетете островите Hong Phanak и Koh Phanak. Накрая се отпуснете на плажа на остров Koh Lawa Yai преди връщането в Phuket.
Програма :
08.30 – 09.00 Транспорт от хотела до кея Leam Mapraw, където ще се подкрепите с тайландски десерти, безалкохолни напитки, чай или кафе.
10.00 Качване на борда на Phuket Adventures Cruise и отплаване към острова на Джеймс Бонд. Насладете се на невероятните пейзажи от заливите Phang Nga, Koh Phanak и Koh Hong
12.00 Островът на Джеймс Бонд, Ping Kan,пещерата Talu и мангроватаделта
13.00 Обяд в плаващо циганско село
14.00 Следобед посетете островите Hong Phanak и Koh Phanak
15.00 Време за плуване и почивка на плажа в Koh Lawa Yai
16.00 Тръгване обратно към кея Leam Mapraw
17.00 Пристигане на кея Leam Mapraw и транспорт до хотела
Включено в цената :
Транспорт до хотела с климатизиран минибус или автобус
Опитен екскурзовод с англйиски език
Такси за луксозната лодка и посещение в националния парк
Храна и напитки на лодката: безалкохолни напитки, минерална вода, лед и свежи плодове
Обяд-бюфет : храна, безалкохолни напитки, кафе и чай (предлага се вегетарианска храна без допълнително заплащане)
Пълна екипировка за гмуркане със шнорхел: спасителна жилетка, плавници, маска и шнорхел
Застраховка
Какво да носите :Бански костюм, къси гащи, плажна хавлия, слънцезащитно мляко, шапка, слънчеви очила, фотоапарат, леки обувки и дребни пари за джунджурии
SJJ 32 Еднодневна екскурзия 'Приключения с кану' организирана от Big Local Boat
Изследвайте скритите и непокътнати тропически подводни скали и “Hongs” или лакуната в залива Phang Nga Bay. Открийте скалните формации и сталактите образуване в продължение на векове в древните мангрови гори в почти абсолютна тишина. Екип от любезни експерти ще се погрижи изживяването ви да е незабравимо, а спомените да останат завинаги.
Програма:
09.00 Транспорт от хотела до кея Leam Mapraw
10.00 Тръгване за залива Phang Nga с лодка ( остров Panak ).
11.00 Пристигане в Koh Panak и изследване на пощерите:
Пещерите и лагуната в Пещерата на прилепите (The Bat Cave)
Лагуната в Мангровата пещера (Mangrove Cave)
Тръгване от остров Panak към остров Hong
Разглеждане на остров Koh Hong и пещерите
Тръгване за остров Lawa или Naka Yai и обяд по време на пътуването
Пристигане, гребане с кану или почивка
16:00 Тръгване за кея Leam Mapraw
16.30 Пристигане на кея и транспорт до хотела
Включено в цената :
Транспорт до хотела с климатизиран минибус или автобус
Опитен екскурзовод с англйиски език
Лодка
Такса за посещение в националния парк
Храна и напитки на лодката: безалкохолни напитки, минерална вода, лед и свежи плодове
Тайландски обяд-бюфет : храна, минерална вода, кафе и чай
Кану екипировка и гребла за гостите
Застраховка
Какво да носите :
Бански костюм, къси гащи, плажна хавлия, слънцезащитно мляко, шапка, слънчеви очила, фотоапарат, леки обувки и дребни пари за джунджурии