Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ БЪЛГАРИЯ двудневни БЪЛГАРИЯ еднодневни  
По държави
27 намерени, страница 1 от общо 1  1 

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ

 

Нашите езикови курсове език са съобразени с Общата европейска езикова рамка и са разпределени на нива от А1 до С2.
 
Преподавателите на ЕГ Консулт са дългогодишни професионалисти, специалисти по езиковото обучение и запознати с най-новите и съвременни учебни системи и практики. Обучението се провежда по най-модерните образователни системи, предлагащи лесно и бързо научаване на съвременни чужди езици. На основата на комуникативния подход изучаващите имат възможност да усвояват както речник, така и граматика, като се набляга изключително много на слушането и разбирането, преминавайки по този начин към говоримия език.
 
Модерният метод на обучение е ориентиран към действието, като помага за усвояване на различни комуникативни навици, граматическа гъвкавост и разбиране на различи аспекти от културата на изучавания език. Получените знания се затвърждават с поредица от упражнения и практически занятия, така че сътоветният език бързо да се превърне във Ваш втори роден.
В помощ на нашите курсисти сме разработили и онлайн платформа, съдържаща изобилие от материали за самоподготовка, упражнения и проверка на знанията. Тази онлайн платформа постоянно се обновява и обогатява, така че да ви предложи най-доброто качество материали, а денонощният Ви достъп до нея Ви позволява сами да избирате и контролирате времето, което отделяте за самоподготовка или помощ към провеждания курс.
 
Едно от най-ценните предимства на нашите курсове е организираните веднъж седмично дискусионни срещи, провеждани изцяло на изучавания език, на които ще се обсъждат различни теми от ежедневието и представляващи интерес за вас, така че да можете да упражните наученото и да подобрите говоримия си език. Преподавалите, провеждащи тези срещи, са отлични професионалисти, за които чуждият език е роден или дълго време са живели в естествената му говорима среда.
 
За да предложим пълно удобство и избор на нашите курсисти, нашите езикови курсове се предлагат по два начина, в зависимост от вашите предпочитания и заетост:
-          Дистанционно обучение – чрез нашата модерна и богата онлайн платформа, като часовете се провеждат в онлайн класна стая. По този начин, имате възможност да изучавате избрания от Вас език от дома, работното място или дори колата, от всяка на точка на България и дори на света – за Вашето пълно удобство!
-          Присъствено обучение – курсовете се провеждат в традиционни класни стаи с преподавател на живо. Базата на ЕГ Консулт предлага комфорт и удобство на своите курсисти, като класните ни стаи се намират на две ключови и централни места в София.
 
При нас можете да получите най-доброто и модерно обучение за кратко време и на изключително изгодна цена!
Предлагаме обучение по:
 
  • Английски език
  • Бизнес английски език
  • Руски език
  • Испански език
  • Италиански език
  • Немски език
  • Турски език
 
 
ЦЕНИ и ПРОМОЦИИ
 
Цената на едно ниво езиково обучение е 200 лв., което включва 100 учебни часа (дистанционно или присъствено) и всички допълнителни ресурси и дискусионни срещи, включени към курса.
 
Езиковите курсове се предлагат за всички нива в съответствие с Общата европейска езикова рамка и има четири варианта за тяхното провеждане:
- Интензивен курс, през седмицата – 3х4 уч.часа (продължителност на курса: 2 месеца)
- Интензивен курс, съботно-неделен – 2х6 уч.часа (продължителност на курса: 2 месеца)
- Курс с нормална интензивност – 2х4 уч.часа (продължителност на курса: 3 месеца)
- Индивидуален курс – по договаряне
 
Промоции:
 
- „50/50” – Ако се запишете заедно с ваш приятел, роднина, колега и т.н. и двамата ползвате 50% отстъпка от таксата за обучение.
- „Нагоре по стълбата” – При записване на всяко следващо ниво получавате 10% отстъпка от редовната му цена.
- „Бонус ниво” – При преминаването на три последователни нива получавате още едно БОНУС ниво на обучение по съответния език.
- „Да поговорим” – безплатни дискусионни срещи за упражнение на говоримия език
- Специална коледна промоция: При записване до 20 декември в някой от нашите езикови курсове, получавате 20% отстъпка от редовната цена.
 
Контакти Езикови курсове
1408 София
бул. Витoша 131А
 
Телефони:
02 / 9533477
02 / 9533441
02 / 9533442
02 / 9533446 - факс 

Езикови курсове:
0988942783
0885924321
 
e-mail:   office@ines.bg
Skype:   languages.eg - за езиковите курсове

 

ЦЕНИ и ПРОМОЦИИ
Организиране на събития: изложения, конференции, бизнес семинари, тиймбилдинг, специализирани пътувания
Специализирани обучения
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
CorelDraw
Adobe InDesign
Базова компютърна грамотност, Windows и Internet
Текстообработка MS WORD - базово ниво
Електронни таблици Microsoft Excel - базово ниво
Microsoft Power Point
Solid Works
AutoCAD
3D Max
Adobe Flash
Дейността ни е насочена в следните области:
Издавани документи
Специализирани обучения за корпоративни клиенти
Корпоративни езикови обучения
EG CLUB
Човешки ресурси
Екипът на ЕГ Консулт
Дейността ни е насочена в следните области
Специалности
Учебни зали под наем
Наши партньори
Общата европейска езикова рамка е инициатива на Съвета на Европа и цели постигането на единен стандарт при изучаването на чужди езици в страните Членки на Европейския съюз.
27 намерени, страница 1 от общо 1  1