Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ www.exotic-ines.com ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД ПОЧИВКИ ЛЯТО 2018 УИКЕНДИ  
По държави

ЮЖНА АФРИКА, Замбия - СИЛАТА НА ВОДАТА, допълнителна програма - продължение към Черно и Бяло, 3 дни / 2 нощувки, индивидуални програми, цени от 1050 ЕВРО в зависимост от датата и броя на пътуващите, ОФЕРТА 721


ЮЖНА АФРИКА, Замбия - СИЛАТА НА ВОДАТА, допълнителна програма - продължение към Черно и Бяло, 3 дни / 2 нощувки, индивидуални програми, цени от 1050 ЕВРО в зависимост от датата и броя на пътуващите, ОФЕРТА 721

ПРОГРАМА:
1 ден ЙОХАНЕСБУРГ - ЛИВИНГСТОУН
Отпътуване с полет в 11.20 ч. Пристигане в Ливингстоун в 12.55 ч. Трансфер и настаняване в хотел Royal Livingstone *****. Шотландският откривател Дейвид Ливингстоун за първи път посещава водопадите през 1855 г. и, впечатлен от грандиозния природен феномен, им дава красивото име на своята кралица - Виктория. Изливащи се от мощните води на река Замбези, разделяща Замбия и Зимбабве, водопадите са едни от най-красивите в света (UNESCO). Площта, която заемат и забележителната височина от 130 метра на стихийно падащата в огромната бездна вода, създават неподозирано завладяващи усещания. Човек с часове може да стои с вперен поглед, омагьосан от тътена на неукротимата водна маса.
2 ден ВОДОПАДЪТ ВИКТОРИЯ
Днес още една възможност човек да се наслади на красотата. Следобед - изпълнен с емоции круиз по течението на р. Замбези - четвъртата по големина речна система на африканския континент. Недалеч от челото на водопада се тръгва с кораб срещу течението. Продължаващия около 3 часа круиз преминава покрай остров Силока и достига до границата на реката с националния парк Моси Оа. Реката пресича гъсти дъждовни гори, формирали множество малки самотни островчета. Край бреговете могат да се наблюдават десетки щъркели, семейства слонове, горди жирафи или стада излежаващи се хипопотами. Тук дори и любопитните носорози не са изключение. В непосредствена близост, несмущавани от човешкото присъствие, смело плуват алигатори. В края на деня, приятно уморени, ставате жертва на магнетично-червените речни вълни и прословутия африкански залез. На борда всички напитки са безплатни и в неограничено количество.
3 ден ЛИВИНГСТОУН - ЙОХАНЕСБУРГ
След закуска, по желание, може да бъде посетен пазар за сувенири, дървени статуи, украшения и уникати. Трансфер до летище и отпътуване за Йоханесбург с в 13.35 ч.

ЦЕНА:
От 1050 ЕВРО в зависимост от датата и броя на пътуващите

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- самолетен билет Йоханесбург - Ливингстоун - Йоханесбург;
- 2 нощ. в Ливингстоун; 2 закуски;
- водач от фирмата;
- всички описани в програмата екскурзии и трансфери;
- екскурзоводско обслужване;
- медицинска застраховка .