Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ www.exotic-ines.com ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД ПОЧИВКИ ЛЯТО 2018 УИКЕНДИ  
По държави

ИСПАНИЯ, Канарските острови, Езда в резервата Pino Santo на Канарските острови, самолет, 5 дни, индивидуални дати, цена 890 ЕВРО, ОФЕРТА 91707

 

ИСПАНИЯ, Канарските острови, Езда в резервата Pino Santo на Канарските острови, самолет, 5 дни, индивидуални дати, цена 890 ЕВРО, ОФЕРТА 91707
 
Езда в резервата Pino Santo на Канарските острови
Сгушено в сърцевината на скалистите планини на Гран Канария се намира малкото селце Ла Лечуза, където ще намерите хотел Рурал Лас Калас – имение през 17 век, сега уютно селско убежище. Реновиран през 1999 г. Хотелът представлява приятен микс от традиционно испанско обзавеждане и африкански усет, а стаите са изградени около свежа зелена градина. Любителите на природата ще се радват да научат, че хотелът е разположен в близост до защитените райони Cumbre и Pino Santo, изключително богати на екосистеми и различни видове птици. В базата на хотела се отглеждат едни от най-добрите чистокръвни испански коне. Възможност да се насладите лично на благородството и красотата на коне, близки родственици на конкистадорите.
 
ПРОГРАМА:
 
Ден 1:
Тръгване от летище София. Полет София-Мадрид-Лас Палмас. Трансфер до приказния хотел Las Calas Rural Hotel, разположен между природните резервати Cumbre и Pino Santo. Настаняване, запознаване с конете и инструкторите по езда.
 
Ден 2, 3, 4:
Еднодневни конни походи. Тръгване от конните бази в Cumbre и Pino Santo. Езда по дефилета и просеки, от които се открива невероятна гледка към канарските острови.По време на нашето приключение природните резервати ще ни разкрият магията на своята флора и фауна, история и етнография. Ще се обърнем назад към корените на испанските конкистадори, съпроводени от свещените животни на нашите предци – конете!
 
Ден 5:
След закуска – сбогуване с водачите и конете, и трансфер до летището в Лас Палмас. Следва обратен полет през Мадрид за София!
 
индивидуални дати
 
ЦЕНА 890 ЕВРО
 
Цената включва:
самолетен билет София-Мадрид-Лас Палмас-Мадрид-София
четири нощувки в хотел Las Calas Rural Hotel на база B&B
наем на коне
водач и инструктор
трансфер летище-хотел-летище
 
Цената не включва:
летищни такси 170 Euro към 01/02/2009 г.
медицинска застраховка
входни такси за музеи и други местни, исторически и природни забележителности
бакшиши