Екскурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02 468 90 61
02 465 31 96
0895785566
0895672582
КОНТАКТИ www.exotic-ines.com ЕКЗОТИКА ТАЙЛАНД УИКЕНДИ  
По държави

ВИЕТНАМ, Духът на Дзен, 12 дни, цена 1799 ЕВРО, ОФЕРТА 60731

ВИЕТНАМ, Духът на Дзен, 12 дни, цена 1799  ЕВРО, ОФЕРТА 60731
 
 
ПРОГРАМА:
 
1 ден

София - Ханой
Полет за Ханой през Париж.

2 ден

Ханой
Посрещане на летището в Ханой, трансфер до хотела, настаняване в хотел *****.

3 ден

Ханой
Опознавателен тур на централната част на Ханой и на невероятния Стар квартал, и специалните му 37 “Улички на Вината”. Запознаване с езерото Хоан Кием, с частта запазила духа на Франция и нейния стар колониален стил, с великолепната сграда на Операта, с най-известните исторически забележителности: Мавзолея на президент Хо Ши Мин, площад Ба Дин, Президентската резиденция, Националната камара, Храма на Литературата, Пагодата с единия стълб, докосване до двете основни религии във Виетнам - Будизма и Конфуцианизма. Вечеря за добре дошли с традиционна виетнамска кухня.

4 ден

Залива Халонг – Круиз (ЮНЕСКО)
Сутринта се отправяме към залива Халонг и навлизаме в делтата на Червената река, накичена с живописни селца и оризови ферми. Вдигаме платна, за да се отдадем на еднодневен круиз в залива, обявен за Световно наследство и запазил естествената си красота. Той ни превежда между 3000 островчета и интересни скални образувания. Ще се отбием на островите Гашой, Динхунг, Дог, Сейл и дори ще се спуснем в пещерата Сунгкот. На борда ще имате възможността да опитате богатсвото на морските дарове по тези места. До края на деня сте свободни да изследвате тази необикновена част от Виетнам. Нощувка в Халонг.

5 ден

Хюе (ЮНЕСКО)
Свободна сутрин. Трансфер до летището и полет до Хюе (12:40 - 13:50 ч) - старата имперска столица на Виетнам. Запознаване с града: Императорската цитадела, главно седалище на династията Нгухиен – обширни палати и пищни градини. Обявени за Световно наследство, те привличат със своята красота и историческа стойност.

6 ден

Хойан (ЮНЕСКО)
Рано сутринта поемаме край брега на юг. В Дананг посещаваме известния музей Шам, минаваме по Китайския плаж - най-известния плаж във Виетнам, легендарната Мраморна планина и работилничките за мрамор. Стигаме Хойан - още един обект от Световното културно наследство. В лека разходка разглеждаме музея, старите китайски търговски къщи и покрития японски мост. Посещението на Хойан е като завръщане в Средновековието, когато глъчката в прочутия търговски и пристанищен град е огласяла следобедите.

7 ден

Свещената земя Мисон
Едно време комплексът от храмове бил най-важното място за вярващите в управлението на Кралство Чампа. На този тур имате възможността не само да видите красотите, но и да обогатите себе си, научвайки за една от изгубените световни култури, а именно тази на Чампа. В свободния следобяд се насладете на ресторантчетата, плажовете и многобройните магазини.

8 ден

Сайгон
Трансфер до летище Дананг, полет до Сайгон - най-големият град във Виетнам. Останалата част от деня е посветена на почивка и самостоятелно разглеждане.

9 ден

Делтата на река Меконг
Трансфер до пристанището в Мито. Качване на лодка за круиз из делтата на великата река Меконг и многобройните й канали, с тяхната специфична растителност и животински свят. Типични селца, малки работилнички и отрупани с плодове ферми. Посещение на местен дом. Един прекрасен ден в “житницата” на Виетнам.

10 ден

Сайгон
Посещение на центъра Ку Ши и неговата сложна 200 км мрежа от тунели, разпростираща се по целия път до Сайгон. Докосване до усилията на Виетнам да спечели независимост и обединение по време на войната през 60-те години на 20 в. Известен като Железния триъгълник, историята на Ку Ши е изпълнена с решителни борби за победа срещу всички нашествия. Ще се отбием в храма Као Дай. Обиколката продължава със Сайгон, Музея за следвоенни останки, китайския квартал Чо Лон, централния пазар Бин Тай и пагодата Тиен Хау.

11 ден

Тръгване от Сайгон
Свободен ден за покупки. Трансфер до летище. Излитане за Ханой и връзка с полет за Париж.

12 ден

Пристигане в София Пристигане в Париж и полет за София.
 
ЦЕНА      1799     ЕВРО
 
Всички цени са на човек в ЕВРО и включват:
 
Самолетни билети
9 нощувки със закуски в хотели *****
Транспорт в луксозни климатизирани превозни средства, според програмата. Екскурзовод на английски език
Входни такси за посещаваните обекти
Круизи според програмата
Застраховка
Водач при група от 15 човека
 
Цената не включва:
 
Летищни такси (подлежат на препотвърждение) - € 190
Виза за Виетнам - $ 50
Такси при излитане от Виетнам около - $ 14
 
Задължително се заплаща:
 
Летищни такси (подлежат на препотвърждение) - € 190
Виза за Виетнам - $ 50
Такси при излитане от Виетнам около - $ 14
 
 
Цените са приблизителни, като подлежат на препотвърждение

При запитване се изготвя конкретна оферта за индивидуално пътуване